Tanalys

Baker McKenzie legal rådgivare till Media and Games Invest vid förvärv av AxesInMotion

Media and Games Invest SE har förvärvat mobilspelsutvecklaren AxesInMotion för en fast köpeskilling om 55 miljoner euro samt viss ytterligare prestationsbaserad tilläggsköpeskilling.

AxesInMotion, grundat 2014 och baserat i Sevilla (Spanien), är en ledande utvecklare av gratis mobilspel med en stark portfölj av racingspel som har genererat över 700 miljoner nedladdningar världen över.

Media and Games Invest SE tillhandahåller en mjukvaruplattform för digital annonsering tillsammans med starka egna speltitlar. Bolagets huvudsakliga operativa närvaro finns i Europa och Nordamerika, och dess aktier är noterade på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm och i Scale-segmentet på Frankfurtbörsen.

Baker McKenzie agerade legal rådgivare till Media and Games Invest SE med ett internationellt team bestående av Jorge Adell, Laura García-Fuster och Mireia Sabaté i Spanien, med stöd av Joakim Falkner i Sverige.

Kontakt
Joakim Falkner, advokat, partner, solicitor, head of Capital Markets – Europe, Middle East & Africa, Baker McKenzie
Tfn: 08-566 177 80
E-post:
joakim.falkner@bakermckenzie.com

Om Baker McKenzie
Baker McKenzie är en av världens ledande fullservicebyråer inom affärsjuridik.  Sedan 1949 har Baker McKenzie tillhandahållit kvalificerade juridiska tjänster till flera av världens mest framstående företag, organisationer och offentliga institutioner. I dag har Baker McKenzie drygt 13 000 medarbetare på 77 kontor i 46 länder. I Sverige finns Baker McKenzie sedan 1991. Företagets svenska kontor är miljöcertifierat i enlighet med ISO 14001 miljöledningssystem och verksamheten är klimatneutral sedan 2020www.bakermckenzie.com 

Exit mobile version