Bastard Burgers öppnar i Karlskrona nästa vecka

| 29 juni, 2022 | 0 kommentarer

Nu återstår endast de sista detaljerna innan Bastard Burgers slår upp dörrarna för den första restaurangen i Blekinge. Klockan 11 på fredag den 8 juli välkomnas de första gästerna till restaurangen i centrala Karlskrona på Ronnebygatan 50.

Bastard Burgers serverar smash burgers gjorda på svenskt nötkött, handgjorda shakes och erbjuder även Sveriges största utbud av veganska burgare. Restaurangen i Karlskrona har plats för cirka 80 gäster i en restaurangmiljö inspirerad av New York och urban kultur.

­­– Karlskrona är verkligen en efterlängtad etablering. Lokalen på Ronnebygatan ligger mitt i citykärnan och är ett perfekt läge för Bastard Burgers. Vi ser fram att välkomna gästerna och att lära känna Karlskrona, säger Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers.

Bastard Burgers i Karlskrona följer samma välkända streetfoodkoncept som kedjans övriga restauranger och serverar burgare från lunch till kväll. Restaurangen har öppet: måndag – torsdag: 11–20, fredag: 11–21, lördag: 12–21 och söndag: 12–20.

Vid frågor kontakta:
Annika Elworth
Marketing Communications Manager, Bastard Burgers

[email protected]
070 233 63 67

Bastard Burgers är en snabbt växande streetfoodkedja från Norrland. Här serveras prisbelönta hamburgare och ett av Sveriges största veganska utbud. Kärlek till mat och människor har skapat en stark kultur runt Bastard Burgers, där såväl klimatsmarta initiativ som högljudd hiphop ryms. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland. Välkommen!

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.