Biofrigas flyttar anläggningen till kund

| 9 november, 2021 | 0 kommentarer

Förbereder för avslutande tester.

Bolaget meddelar att den CryoSep-anläggning som nyligen genomgått försök på verkstad idag har flyttats ut till kund enligt tidigare kommunicerad plan.

– Transporten har gått bra och nu återstår att flytta den till sin slutliga plats på gården för att sedan förbereda den för de avslutande testerna. Förberedelserna beräknas ta några veckor innan själva arbetet kan påbörjas. Vi hoppas kunna avsluta innan vi går på ledigheterna inför jul, säger Biofrigas VD Jonas Stålhandske.

För ytterligare information om Biofrigas, vänligen kontakta:
Jonas Stålhandske, VD Biofrigas Sweden AB
[email protected]
070-38 00 838
 

Om Biofrigas. Biofrigas Sweden AB (publ.) är ett svenskt bolag med säte i Göteborg. Biofrigas grundades 2012 och har utvecklat biogasanläggningen CryoSep. CryoSep ger ekonomiska möjligheter att producera flytande biogas (LBG) även för mindre verksamheter, något som tidigare enbart varit tillgängligt för större verksamheter. Småskalig produktion av flytande biogas passar för användning inom till exempel lantbruk samt i mindre reningsverk och industri. Biofrigas är noterat på Spotlight Stock Market.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.