Bitcoin Prime Recension

| 20 december, 2021 | 0 kommentarer

Bitcoin Prime är en handelsrobot som förenklar investeringen i kryptovalutor. Denna kryptorobot sköter alla försäljningar helt automatiskt. Genom att följa marknaden och basera basluten på komplicerade algoritmer kommer Bitcoin Prime att köpa och sälja när marknaden är som bäst. 

En sådan här kryptorobot har flera fördelar för de som vill investera i krypto. Bland annat underlättar det hela processen då man själv slipper hålla koll på marknaden. Det går även att ställa in roboten helt efter sina egna preferenser.

Idag finns det dessvärre många kryptorobotar som är scam. Därför har vi skapat dessa guider där vi granskar robotar som Bitcoin Prime. Vi kommer att gå Bitcoin Prime på djupet och bedöma hur pass bra den är. Vi kommer även att ta reda på om Bitcoin Prime är en säker och tillförlitlig robot att använda sig av. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Varför Bitcoin Prime är intressant

  • Över 80 olika valutor går att använda i kryptohandeln
  • Bitcoin Prime kan öka avkastningen med tiden
  • Kryptoroboten är tidsbesparande och förenklar investeringarna
  • Bitcoin Prime är snabbare än vad en människa skulle vara på beräkningar

Vad är Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime är en kryptorobot, eller en trading bot, som underlättar investeringar i krypto. Den här roboten kan sköta all din handel med kryptovalutor på ett mer automatiserat sätt. Roboten hanterar handel med både kryptovalutor och CFD-handel av växlingskurser. Genom att ändra inställningarna kan du få roboten att fungera precis som du själv vill. Du kan ställa in hur ofta roboten ska köpa, sälja och även för hur mycket. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Bitcoin Prime bakgrund och historia

När vi söker på Bitcoin Prime så kan vi se att Steve Mckay står som grundare till företag. Mckay har även grundat Bitcoin Code, en annan kryptorobot på marknaden. Det är oklart ifall Steve Mckay faktiskt är en riktig person eller ett pseudonym. Ofta är det tyvärr svårt att finna information om vilket företag som ligger bakom en kryptorobot. Men eftersom att både Bitcoin Prime och Bitcoin Code är två välfungerande robotar på marknaden så spelar det egentligen inte så stor roll vem som äger dem.

Kom igång med Bitcoin Prime: Enkel steg för steg-guide

Det är enkelt att komma igång med en kryptorobot. Även om det kan låta komplicerat så tar det faktiskt inte alls lång tid att börja med dessa automatiska investeringar. För att hjälpa dig har vi satt ihop en kortare steg för steg-guide över hur du kommer igång med Bitcoin Prime. 

Bitcoin Prime erbjuder inte något demokonto vilket innebär att du behöver göra en insättning för att kunna använda ditt konto. Så här fungerar det: 

Registrera ett konto

Gå in till Bitcoin Primes hemsida. Direkt på hemsidan kan du fylla i ditt namn, e-postadress och telefonnummer. Klicka sedan på “Registrera nu”. För att komma vidare behöver du verifiera din e-postadress via en länk som skickas till din mejlbox. När det är klart kommer du att kunna öppna ditt konto direkt på plattformen som du skickas vidare till. Innan kontot har skapats kommer du även att behöva fylla i ytterligare personuppgifter. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Gör din första insättning

När du har skapat ditt konto och loggat in kan du göra din första insättning. Den lägsta summan du kan sätta in är 250 dollar. Även om det kan verka mycket som en första insättning så är denna summa väldigt vanlig hos dessa nätmäklare. 

Du kan göra insättning med banköverföring eller e-plånböcker som Skrill och PayPal. Det går även att använda sig av sitt bank- eller kreditkort. När du har avslutat överföringen kommer du att se pengarna i ditt konto. 

Vi kan inte se att Bitcoin Prime kräver någon ytterligare verifiering. Detta är både bra och dåligt då du slipper skicka in dokument, men minskar till viss del även säkerheten.

Kom igång med automatiserad trading

Så snart du har ett konto och gjort din första insättning kan du börja handla med din nya trading bot. I ditt konto kommer du att kunna ändra inställningarna så att de passar dina egna preferenser. Du kan till exempel beställa hur ofta Bitcoin Prime trading bot ska köpa och sälja. Du kan även välja hur mycket den får handla för och ställa in så att den avslutar köpen när du har förlorat upp till en viss summa. 

Den här roboten använder sig även av CFD-handel med hävstång. Det innebär att den kan handa med olika växlingskurser mot Bitcoin. 

När du har ställt in roboten så som du vill ha den kommer den att börja arbeta. Eftersom att Bitcoin Prime aldrig sover kommer den att hålla koll på marknaden dygnet runt och investera dina pengar till de bästa priserna.

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Hur fungerar Bitcoin Prime?

Bitcoin Prime är en kryptorobot som automatiserar all handel med kryptovalutor. Genom att använda en sådan robot kan du får hjälp med att investera dina pengar i de kryptovalutor du själv valt. 

Bitcoin Prime är byggd för att läsa av marknaden och göra välgrundade beslut. En sådan här kryptorobot har både komplicerade och avancerade algoritmer vilka är skapta för att klara av kryptovalutornas utveckling. Bitcoin Prime kommer att kolla på marknaden, kursutvecklingen och även läsa nyheter kring krypto vilka kan påverka priserna. Därefter kommer roboten att investera dina pengar när marknaden erbjuder möjligheter. Roboten kommer också att sälja din krypto när det är läge för det.

Bitcoin Prime är en volatil kryptorobot vilket innebär att den tar stora risker. Den kan i slutändan ge högre avkastning då den tar chanser. Men dessa risker innebär också att pengarna kan förloras. Därför är det alltid en risk att investera med dessa plattformar. 

Bitcoin Prime kommer ständigt att uppdateras vilket gör att den utvecklas för att kunna användas i framtiden. I och med att marknaden förändras så kommer även Bitcoin Prime trading bot att uppdateras. 

Är Bitcoin Prime en säker robot att använda?

Vi har redan nämnt att det finns otroligt många bedrägerier inom kryptorobotar idag. Därför är det inte vanligt att få träffar på Bitcoin Prime bluff eller Bitcoin Prime scam när man Googlar plattformen. Detta behöver inte betyda att en plattform är scam. Det kan istället innebära att många försöker ta reda på hur pålitlig en plattform egentligen är. 

För att kontrollera ifall Bitcoin Prime var en säker plattform så skapade vi ett konto och gjorde en insättning. Vi ställde sedan in roboten efter våra önskemål och lät roboten göra sitt. Vi följde sedan robotens försäljningar med våra pengar och såg hur den både köpte och sålde krypto.

Eftersom att vi har testat Bitcoin Prime vill vi påstå att det är en säker plattform. Därför tycker vi att det är en säker robot att använda. Men det är såklart bra att man testar den själv och skapar sig sin egen uppfattning. 

Vi vill såklart inte heller lova att Bitcoin Prime kommer att passa alla typer av investerare. Det beror helt enkelt på vad man är ute efter. Bara för att man använder en kryptorobot innebär det inte heller att man kommer att lyckas med alla försäljningar. Pengarna kan fortfarande förloras. Det du kan göra för att lyckas är att inte investera för stora summor i början och förstå att en kryptorobot är volatil. Den kommer alltså att ta större risker än vad du själv förmodligen skulle göra. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Var medveten om riskerna med kryptorobotar

Idag finns det dessvärre många företag som bedriver scams och bedrägerier på nätet. Detta är tyvärr speciellt vanligt när det kommer till kryptovalutor. Många hemsidor existerar i det syfte att lura folk på pengarna genom att antingen få dem att göra insättningar till icke-existerande konton eller genom att lura dem till sig via valutor som faktiskt inte finns. Är man nybörjare kan det vara riktigt svårt att veta vilka plattformar som är äkta och inte. Många hemsidor ser likadana ut, heter nästan likadant och har inga kontaktuppgifter. Dessa kryptorobotar har inte heller de mest användarvänliga hemsidorna, vilket gör det svårt att skilja mellan scam och pålitliga sidor.

Vi tycker det är viktigt att du är medveten om dessa risker innan du bestämmer vilken plattform du ska investera hos. Läs gärna recensioner som denna innan du tar ditt beslut. Det är också bra att läsa användarrecensioner för att ta reda på vad existerande användare faktiskt tycker. Skulle andra människor ha märkt att en sida är scam kommer det inte vara svårt att hitta information om det. Det finns många hemsidor som varnar för scams inom kryptovärlden.

Ett av de säkraste sätten för att ta reda på ifall en kryptorobot är pålitligt eller inte är genom att göra en insättning. Går allting bra efter insättningen och du ser att kryptoroboten arbetar som den ska så vet du att du har valt en pålitlig plattform. Det negativa med detta test är självklart att du själv måste riskera dina pengar. Väljer du en plattform som lurar dig på dina pengar kommer du med största sannolikhet inte få tillbaka dem.

Vårt tips är att ta reda på så mycket man kan om plattformen man är intresserad av. Ta sedan ett välgrundat beslut ifall du ska investera eller inte. Ha också alltid riskerna i bakhuvudet. 

Sätt en budget och investera ansvarsfullt

Oavsett vilken typ av investering man planerar att göra så kommer den alltid med en risk. Det spelar egentligen ingen roll om du ska spela på hästar, köpa aktier eller handla krypto – risken finns alltid att investeringen förloras. Även om en affär kan verka säker, eller bara för att en häst oftast vinner sina lopp så behöver det inte betyda att du har säkrat en inkomstkälla. Marknaden och kursutvecklingen går upp och ned och ligger i ständig förändring. Därför är det omöjligt att säga i förväg om en affär kommer att gå bra eller inte. 

Vi vill att du ska vara medveten om den här risken innan du bestämmer dig för att investera några pengar. Därför är det viktigt att du inte investerar några pengar som du behöver till annat. Handla endast med krypto när du har pengar över, som du faktiskt har råd att förlora. Eftersom att du i praktiken kan förlora varenda krona så bör du inte köp krypto för pengar som du behöver. Se det mer som ett långsiktigt sparande där du kan låta pengar ligga i din kryptoplånbok utan att behöva använda dem. Gör du smarta investeringar kommer detta sparande att växa med tiden.

Ett av våra bästa tips till dig som vill börja med kryptoinvesteringar är att sätta upp en budget. Se till att göra detta innan du gör din första investering så du vet hur mycket du har råd att handla med. Genom att ha en bestämd budget kommer du alltid att veta hur mycket du har råd att handla för. På så vis behöver du inte upptäcka att du spenderat mer pengar än vad du har råd med. 

I slutändan så har alla privatpersoner ett personlig ansvar när det kommer till investeringar. Därför är det ens eget ansvar att bedöma riskerna. Men vi hoppas ändå att denna guide kan förtydliga hur dessa risker kan se ut. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Hur fungerar det med skatt på kryptovalutor?

Är man svensk medborgare och bosatt i Sverige så innebär det att man är skyldig att betala skatt och redovisa alla vinster från kryptovalutor. Att investera i krypto fungerar i praktiken på samma sätt som när man investerar i aktier eller fonder. Därför behöver man även deklarera sina försäljningar med krypto. När man skattedeklarerar sin inkomst i maj så behöver man därför också deklarera vinsterna från kryptovalutor och aktier. Därefter kommer du att behöva betala skatt på din vinst. 

Vi kan rekommendera att läsa mer om skatt på kryptovalutor på Skatteverkets hemsida. Där kan du hitta utförlig information om hur mycket skatt du ska betala och hur detta går till. 

Borde jag investera med Bitcoin Prime?

Känner du att du fått ett bra intryck av Bitcoin Prime så kan det vara en intressant plattform att testa på. Innan du bestämmer dig för att registrera ett konto kan det vara bra att fundera över vad du vill ha ut av roboten. Kolla så att Bitcoin Prime erbjuder de funktioner, valutor och krypto som du vill handla med. Tänk även på om hemsidans design passar det du är ute efter. Vissa personer vill endast investera via mobilen och då kan det vara bra om kryptoroboten har en app. 

När du vet vad du vill ha kan du ta beslutet ifall Bitcoin Prime är den kryptorobot som du ska investera med. 

🏷️  Klicka här för att registrera dig på Bitcoin Prime nu!

Bitcoin Prime slutsats

I denna Bitcoin Prime recension har vi granskat hur pålitlig kryptoroboten faktiskt är. I och med att vi har testat den vågar vi påstå att den är tillförlitlig och trygg att använda. Är du ute efter en kryptorobot kan Bitcoin Prime därför vara en intressant plattform att välja. 

Innan du bestämmer dig för att skapa ett konto hos Bitcoin Prime vill tipsa dig om att sätta en budget för investeringar. På så sätt vet du exakt hur mycket du kan investera varje månad. Det är också bra att läsa på om hur denna robot fungerar och vad andra använder tycker.

Känner du dig redo för att börja investera med Bitcoin Prime kan du skapa ditt konto idag. Kom bara ihåg att alla investeringar kommer med en risk. 
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.