Connect with us

Marknadsnyheter

BrightBid listas i ”G2 Grid for Search Advertising”

Published

on

Speqta ABs (publ) (”Speqta”) SaaS-tjänst, BrightBid, har uppnått en prestigefylld listning på G2 Grid for Search Advertising. Detta erkännande bekräftar BrightBids åtagande och innovation inom online-marknadsföringsindustrin och belyser dess växande inflytande i det konkurrensutsatta sökannonslandskapet.

 

G2 Grid är en väl respekterad plattform som utvärderar och rankar mjukvarulösningar baserat på kundrecensioner och marknadsnärvaro. BrightBids inkludering i G2 Grid for Search Advertising är ett bevis på dess enastående prestanda, användarnöjdhet och förmåga att möta de föränderliga behoven hos företag inom onlinemarknadsföring. Flera välkända företag har en framträdande plats i G2 Grid för sökannonsering tillsammans med BrightBid, vilket ytterligare understryker dess excellens och erkännande i branschen. Bland dessa företag finns branschjättar som Google Ads, Microsoft Advertising och Facebook Ads, men även mindre företag som hjälper sina kunder att annonsera på dessa stora plattformar. Se G2 Grid på G2.com.

 

Fördelar med BrightBids listning i G2 Grid:

        Förbättrad synlighet: Att vara listad i G2 Grid för sökannonsering ger BrightBid ökad synlighet bland potentiella kunder och visar upp företagets kapacitet och tillförlitlighet.

        Förtroende och trovärdighet: G2 är känt för sin strikta utvärderingsprocess och förlitar sig på äkta användarrecensioner, vilket gör BrightBids inkludering till en kraftfull bekräftelse på dess kvalitet och effektivitet.

        Konkurrensfördel: G2 Grid-listningen positionerar BrightBid som ett ledande val för företag som söker avancerade lösningar för sökannonsering, vilket ger en konkurrensfördel.

 

Gustav Westman, VD och grundare av BrightBid, uttrycker sin entusiasm över detta:

”Att vara med i G2 Grid for Search Advertising är ett bevis på vårt teams hårda arbete och engagemang på BrightBid. Vi är hedrade över att uppmärksammas tillsammans med några av de största namnen i branschen. Detta erkännande är inte bara ett bevis på kvaliteten på vår tjänst utan också på det förtroende som våra kunder har för oss. Och med den framtida integrationen av tjänsten Bidbrain kommer vi att bli ännu bredare och kraftfullare i vårt erbjudande.”

 

Speqta fortsätter att driva innovation inom SaaS-industrin, och BrightBids inkludering i G2 Grid för sökannonsering är ett bevis på detta engagemang.

 

För mer information om Speqta och BrightBid, besök Speqtas webbplats och www.BrightBid.com

 

Kontakt

Fredrik Lindros

VD, Speqta AB (publ)

fredrik.lindros@speqta.com

+46 723 10 66 66

www.speqta.com

 

Om Speqta

Speqta är ett adtech-bolag som erbjuder trafikgenererande tjänster med hjälp av data och AI. Idag har Speqta tre produkter; affiliatenätverket Shopello, SaaS-tjänsten Bidbrain och SaaS-tjänsten BrightBid. Speqta är listat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm under namnet “speqt”. Redeye AB är bolagets Certified Adviser.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Marknadsnyheter

YA Holding erhåller obligationsinnehavarnas godkännande för villkorsändringar i sitt befintliga obligationslån

Published

on

By

YA Holding AB (publ) (“YA” eller “Bolaget”) meddelar att det skriftliga förfarandet som initierades den 13 september 2023 (det ”Skriftliga Förfarandet”) avseende vissa ändringar i villkoren för Bolagets seniora säkerställda hållbarhetslänkade företagsobligationer med ISIN SE0016831150 (“Obligationerna”) idag har avslutats.

Ett tillräckligt antal röster har erhållits för att uppnå kvorum och en tillräcklig majoritet av de deltagande obligationsinnehavarna har röstat för Bolagets begäran i enlighet med det Skriftliga Förfarandet. Obligationsinnehavarna har därmed godkänt villkorsändringarna som framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet.

Villkorsändringarna trädde ikraft idag kl. 15.00 i samband med att röstfristen löpte ut. De justerade villkoren för Obligationerna kommer att finnas tillgängliga på Bolagets hemsida. Villkorsändringarna framgår av kallelsen till det Skriftliga Förfarandet som finns tillgänglig på Bolagets hemsida.

Avsändare
Martin Modig, VD YA Holding AB (publ)

För pressfrågor, vänligen kontakta:
Alice Hedin, tillförordnad pressekreterare
Tel: +46 (0) 70 878 91 05
E-mail: alice.hedin@ya.se

Continue Reading

Marknadsnyheter

Önskar du som aktieägare i Hamlet BioPharma AB information från bolaget via e-post?

Published

on

By

Följande information har nyligen skickats ut via brev-post till aktieägare i Hamlet BioPharma:

Vill du ge oss din e-postadress för att få information från Hamlet BioPharma?

Vi vill från Hamlet BioPharma att så många aktieägare som möjligt ska nås av all information från Bolaget.

Hittills har det varit svårt för oss att nå alla, delvis på grund av olika informationspolicys hos era aktieförvaltare.

Via e-post skulle vi kunna skicka ut all information direkt till er.

Vi ber er därför att skicka oss er e-postadress till info@hamletbiopharma.com och godkänna att vi skickar information till din e-postadress.

Vi kommer att svara per mejl när vi får mejl från dig.

Du kan alltid besöka vår nya hemsida på www.hamletbiopharma.com och läsa mer om oss.”

För ytterligare information, vänligen kontakta

Catharina Svanborg, Styrelseordförande och grundare av Hamlet BioPharma, +46-709 42 65 49

catharina.svanborg@hamletpharma.com

Petter Segelman Lindqvist, CEO Hamlet BioPharma

petter.s.lindqvist@hamletbiopharma.com

Continue Reading

Marknadsnyheter

Inbjudan: Presentation av Sandviks rapport för tredje kvartalet 2023

Published

on

By

Sandvik publicerar sin rapport för tredje kvartalet måndagen den 23 oktober 2023, cirka kl. 11.30.

En kombinerad webcast och telefonkonferens för investerare, analytiker och finansiell media kommer att hållas kl. 13.00. Rapporten presenteras i en webcast och telefonkonferens av Stefan Widing, VD och koncernchef samt av Cecilia Felton, ekonomi- och finanschef.

Presentationen kommer att sändas direkt på vår hemsida home.sandvik/se

Kontaktinformation för konferenssamtal:

SE: +46 (0) 8 505 100 31

UK: +44 (0) 207 107 06 13

US: +1 (1) 631 570 56 13

Från cirka kl. 12.30 återfinns presentationsmaterial på home.sandvik/se

Stockholm, 2 oktober 2023

Sandvik AB
 

För ytterligare information kontakta Louise Tjeder, chef för investerarrelationer, tel. 070-782 63 74 eller Johannes Hellström, Presschef, tel. 070 721 1008.

Sandvik-koncernen
Sandvik är en global, högteknologisk industrikoncern som tillhandahåller lösningar som förbättrar produktivitet, lönsamhet och hållbarhet inom tillverknings-, gruv- och infrastrukturindustrierna. Vi ligger i framkant inom digitalisering och fokuserar på att optimera våra kunders processer. Vårt världsledande erbjudande inkluderar utrustning, verktyg, tjänster och digitala lösningar för skärande metallbearbetning, gruvdrift, bergavverkning, krossning och sortering. Koncernen hade 2022 omkring 40 000 medarbetare och intäkter på cirka 112 miljarder SEK i runt 150 länder i kvarvarande verksamheter.
 

Taggar:

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.