Byggmax öppnar ny butik i Kristinehamn imorgon

| 22 juni, 2022 | 0 kommentarer

Imorgon torsdag 23 juni kl. 10.00 öppnas portarna till en splitter ny butik på Kajgatan 5 i Kristinehamn.

– Vi är riktigt glada över att hälsa alla hemmafixare välkomna till Byggmax i Kristinehamn. Lagom till midsommar får fler tillgång till bra byggvaror till riktigt låga priser och jag hoppas att fler tar steget att förverkliga sina byggdrömmar säger Thomas Korent, regionchef på Byggmax.

Butiken har Byggmax senaste koncept och mäter 1 500 kvm med en utomhusyta om knappt 6 000 kvm, som ger kunderna gott om utrymme att röra sig på. Som alla Byggmax butiker finns en rymlig drive-in där kunden enkelt kan lasta sina varor själv.

– På byggmax.se finns också över 50 000 varor för hemleverans eller kostnadsfri upphämtning i butiken där butikspersonalen plockar ihop varorna åt dig säger Thomas.

För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Korent, regionchef Byggmax
Mobil: 076 119 01 94
E-post: [email protected]

Om Byggmax Group
Byggmax erbjuder byggmaterial och gör-det-själv-produkter av hög kvalitet till bästa pris, på ett enkelt och schysst sätt. Oavsett budget eller tidigare erfarenheter, ger vi våra kunder kunskap och självförtroendet att fullfölja sina byggdrömmar. Alla har rätt till ett fantastiskt hem! Med över 190 butiker i Sverige, Norge och Finland och en populär e-handel är Byggmax en av nordens ledande detaljhandelskedjor inom bygg- och gör-det-själv-produkter. Koncernen omsatte 7,6 miljarder kronor år 2021 och är noterad på Nasdaq sedan 2010.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.