Dags för final i You Bastard Skateboard Contest 2022

| 7 september, 2022 | 0 kommentarer

Efter sex deltävlingar i olika städer runt om i Sverige, ett stopp i Oslo och ett stopp i Helsingfors har You Bastard Skateboard Contest 2022 nu kommit fram till den stora finalen i Stockholm. You Bastard är en Best Trick-turnering som arrangeras av Bastard Burgers och Kiosk Skate Shop tillsammans med lokala arrangörer. I finalen på lördag den 11:e september tävlar åkarna om 30 000 kr.

Örebro, Göteborg, Oslo, Sundsvall, Umeå och Helsingfors är städer där You Bastard Skateboard Contest 2022 har arrangerat Best Trick-tävlingar. Nu ska de kvalificerade åkarna från de olika städerna inklusive några särskilt inbjudna åkare göra upp i den stora finalen i Stockholm. Likt förra året anordnas finalen i Observatorielunden och för den som är sugen på att vara med och tävla hålls en snabb kvalifikationsrunda klockan 16:00 före finalen startar klockan 17:00. De åkare som är kvalificerade från deltävlingarna är Alexander Elving, Daniel Sandnes Knutzen, Eric Hedberg, Ville Rockäng, Martin Sandberg och Eniz Fazliov. Till finalen kommer även Josef Scott Jatta, Simon Karlsson, Vincent Hutta och Nisse Ingemarsson som speciellt inbjudna åkare.

– Likt en cirkus har turneringen åkt runt i Sverige och våra grannländer för att samla de bästa åkarna till finalen nu på lördag! Det har verkligen varit en publikfest i alla städer vi besökt och åkarna har bjudit på en riktig show. Vi ser verkligen fram att låta åkarna ta över ”Obsan” på lördag och visa vad de går för inför publikens applåder och hejarop, säger Daniel Schön på Kiosk Skate Shop.

I samband med finalen i Observatorielunden finns Bastard Burgers samarbetspartner Bris på plats. Partnerskapet inleddes 2021 efter ett medarbetarförslag och kärnan av samarbetet är att synliggöra Bris för barn och unga. Utöver medverkan på lördagens skatefinal syns samarbetet i kedjans alla restauranger och för varje såld barnmeny donerar Bastard Burgers 5 kronor till Bris.

Efter finalen i Observatorielunden bär det av till Bastard Burgers Hötorget för prisutdelning av 30 000 kr och efterfest. Det är begränsat antal platser och först till kvarn som gäller. Där väntar smashburgare och dryck samt livemusik av Speedway och DJ Daniel Söderberg (Blod & Svärd) och Happy People Soundsystem.

Plats: Observatorielunden, Stockholm

Hålltider:
Uppvärmning kl 15:00
Öppen kvalifikationsrunda kl 16:00
Final kl 17:00

Vid frågor kontakta:
Annika Elworth
Marketing Communications Manager, Bastard Burgers

[email protected]

You Bastard Skateboard Contest arrangeras av Bastard Burgers och Kiosk Skate Shop med Stuntwood, Stigberget Skateshop, Vischan Stix, My Favorite Things, Slappy Curb Skate Shop, Session och Annex.  

youbastard.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.