David JP Phillips – svensken som välter internet

| 8 september, 2022 | 0 kommentarer

Sex substanser som frndrar ditt liv ISBN 9789198704778 Utkommer 8 november David finns tillgnglig fr intervjuer varmt vlkommen med intervjufrfrgan eller vriga pressrelaterade renden att kontakta SCHYTTBERG PR jennyschyttbergse 070624 30 23

Han har gjort tre TEDx Talks med miljontals visningar, blir uppringd av BBC när expertutlåtanden behövs, har dryga 2 miljoner (!) följare på TikTok, heter David JP Phillips … och bor med sin familj i Ramnäs utanför Fagersta samt pratar svenska med lätt anstrykning av hälsingemål. Hur går detta ihop?

David JP Phillips är internationell föreläsare med hela världen som sin arbetsplats. Han är utnämnd av Global Gurus till nummer åtta i världen inom kommunikation och efternamnet har han sin brittiske far att tacka för. Men även om karriären nu går som på räls fanns det en lång period då David kämpade med sin psykiska hälsa och led av långvarig depression.

Den 8 november utkommer boken Sex substanser som förändrar ditt liv där David kombinerar sina specialområden kring självledarskap och kommunikation med sina omfattande kunskaper om vad som påverkar våra kroppar. De flesta är bekanta med namn som oxytocin, serotonin och endorfin – men vad gör de, hur fungerar de? Och framför allt: hur får vi dem att göra som vi behöver och vill?

Sex substanser som förändrar ditt liv är en handbok för att lära känna och på rätt sätt använda sig av hjärnans och kroppens belöningssystem. Hur hormoner och signalsubstanser samverkar och hur man med särskilda tekniker kan stärka sitt mående och sin dagsform.

”Det här är den viktigaste boken jag någonsin kommer att skriva, en bok som jag vet kan förändra ett liv. Jag vet, för de här kunskaperna förändrade mitt. Det är också ett sätt att tillmötesgå mina många följare på sociala medier som länge efterfrågat en källa till mer djupgående information kring vad jag byggt mitt liv och min filosofi kring. De önskade en bok – och nu får de en!”, säger David JP Phillips.

”Davids livsförändrande verktyg vilar tryggt på vetenskap och är skrivna med en ödmjuk, personlig och peppande ton. Boken är en ögonöppnare av mått”, säger Adam Dahlin, förläggare.

David finns tillgänglig för intervjuer, varmt välkommen med intervjuförfrågan eller övriga pressrelaterade ärenden att kontakta:

SCHYTTBERG PR: [email protected] | 0706-24 30 23

ISBN 9789198704778 | Utkommer 8 november

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.