Tanalys

edyoutec förlänger samarbetet med cricket-stjärnan AB de Villiers samt har initierat samtal med spel publisher för Cricket Manager Pro

Pressmeddelande 31 maj 2024

edyoutec AB har ingått ett tvåårigt avtal med den Sydafrikanske cricket stjärnan Abraham Benjamin de Villiers. AB de Villiers kommer att agera ambassadör för Cricket Manager Pro samt barnmatematikapp Mattebageriet.

Avtalet innebär ett partnerskap där AB de Villiers fortsätter som ambassadör för Cricket Manager Pro och nu också Mattebageriet. Han kommer ha en central roll i samband med kommande marknadsföringskampanjer för Mattebageriet. AB de Villiers har över 45 miljoner följare på de sociala mediekanalerna Instagram, Facebook och Twitter. Syftet med partnerskapet är att öka kännedom om Cricket Manager samt Mattebageriet.

AB de Villiers är allmänt erkänd som en av de mest framstående cricketspelarna genom tiderna. Han utmärkte sig i alla de tre formaten av spelet och var kapten för Sydafrika i testmatcher, endagslandskamper och T20:s samt framträdde som en av de klarast lysande stjärnorna i den indiska Premier League och i andra T20-turneringar runt om i världen.  Genom en 16-årig karriär omdefinierade han konsten att slå bollen (batting).

edyoutec och AB de Villiers har kommit överens om en kontant ersättning samt ersättning i form av aktier i edyoutec. Merparten av ersättningen utgörs av aktier. Aktierna kommer emitteras genom kvittningsemissioner med planerad första emission i juni 2024.

Parallellt pågår dialoger med spelutvecklare/publishing bolag om ett heltäckande partnerskap för utveckling och marknadsföring, vi siktar in oss på de som har kunskap om den indiska spelmarknaden för att kunna ta spelet vidare till den potential som finns inom managerspel. Detta är i linje med strategin som presenterades 2023 om att hitta ett hem till speltitlarna King Royale, Cricket Manager Pro, Tank Operations.

edyoutec’s CEO, Eric de Basso, kommenterar:

Vi är mycket glada över att fortsätta och utöka samarbetet med AB de Villiers som ambassadör för våra spel Cricket Manager Pro och Mattebageriet och att han ökar sitt aktieinnehav i Bolaget. Vi ser fram emot att engagera honom i Mattebageriet.”

Abraham Benjamin de Villiers, kommenterar:

”Utbildning är makt, och utbildningsteknik kan vara det mest effektiva sättet att stärka miljontals människor runt om i världen. Oavsett om de spelar Cricket Manager Pro och lär sig om spelet, eller gillar matematikappen – Mattebageriet, kommer folk att lära sig och ha roligt på samma gång. Detta är den syn som präglar kärnan av edyoutec, och jag är glad att få utöka min roll som varumärkesambassadör.”

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eric de Basso, VD, edyoutec AB
E-post: eric@edyoutec.com  
Telefon: +46 70 780 52 00

Om edyoutec

edyoutec är ett svenskt företag inom spel och digital utbildning som består av två vertikaler, EdTech och spel. Inom vertikalen EdTech fokuserar bolaget på att utveckla produkter inom genrer som spelbaserat lärande och Serious Games, det är inom dessa områden som edyoutec har identifierat de största synergierna mellan bolagets två vertikaler. Inom vertikalen Games bygger affärsidén på att utveckla och distribuera free-to-play-spel (”F2P”) inom mobilspel för Android och iOS.

För mer information, se edyoutecs webbplats www.edyoutec.com

 

 

 

 

 

 

 

Taggar:

Exit mobile version