Episurf Medicals prof. Leif Ryd i fakulteten vid Orthopaedic Summit 2022: Evolving Techniques

| 16 september, 2022 | 0 kommentarer

Episurf Medical (Nasdaq: EPIS B) meddelar idag att företagets grundare och styrelseledamot prof. Leif Ryd kommer att delta vid Orthopaedic Summit 2022: Evolving Techniques (OSET), som äger rum den 21-24 september i Boston, Massachusetts, USA. OSET är en sammankomst av ortopeder inom knä, höft, axel, fot och fotled, idrottsmedicin, artroskopi, ryggrad och traumakirurgi, från den globala ortopediska industrin.

Mer än 1 000 läkare och industrirepresentanter förväntas delta vid mötet. Prof. Ryd, är en av drygt 350 personer i en internationell fakultet som har bjudits in att delta i en paneldiskussion samt att presentera Episurf Medicals Episealer®-teknologi under mötets avsnitt ”Coming Soon To Your Neighborhood: The Cartilage Invaders”.

År efter år fortsätter OSET att stärka sitt rykte som ett av de ortopediska evenemang som ”inte får missas”. Ortopeder älskar mötets snabba, intellektuellt utmanande miljö, och vi är glada över att prof. Ryd deltar i årets fakultet”, säger Patrick Jamnik, President Episurf Medical, Inc.

Det är ett stort nöje att återvända till OSET-fakulteten. Det här mötets engagemang, där nya lösningar för att behandla vardagliga ortopediska utmaningar presenteras, är oslagbart. Formatet och fakulteten för detta möte hjälper till att säkerställa att deltagarna går därifrån med inte bara en känsla för dagens vårdstandard, utan också för vad de kan förvänta sig av framtiden. Det har varit intressant att se detta möte växa i betydelse under åren”, säger prof. Leif Ryd, Medical Advisor Episurf Medical.

Knäimplantatet Episealer® är i USA en prövningsprodukt som enligt amerikansk lag är begränsad till användning i kliniska studier.

Mer information finns på: https://orthosummit.com/

För mer information, vänligen kontakta:

Pål Ryfors, vd, Episurf Medical
Tel:+46 (0) 709 62 36 69
Email: [email protected]

Om Episurf Medical

Episurf Medical arbetar för att erbjuda människor med smärtsamma ledskador ett aktivare och friskare liv genom att tillgängliggöra minimalt invasiva samt skräddarsydda behandlingsalternativ. Episurf Medicals individanpassade implantat Episealer® och kirurgiska instrument Epiguide® används för behandling av lokala broskskador i leder. Med Episurf Medicals μiFidelity®-system anpassas implantaten kostnadseffektivt till respektive persons unika skada för optimal passform och minimalt ingrepp. Episurf Medical har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Aktien (EPIS B) är noterad på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på bolagets hemsida: www.episurf.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.