Fastpartner utökar samarbetet med Heat Restauranger i Lunda Företagspark

| 21 juni, 2021 | 0 kommentarer

Fastpartner har tecknat ett 5-årigt hyreskontrakt med Sveriges hetaste lunchkedja, Heat Restauranger, avseende cirka 600 kvadratmeter i fastigheten Rånäs 1 – en del av Lunda Företagspark i Stockholm. Genom denna uthyrning har området nu ett förstklassigt serviceutbud med restaurang, ett nytt toppmodernt gym, sociala ytor, cykelgarage och café. I samma fastighet finns dessutom cirka 2 000 kvm coworking-ytor via konceptet Fastoffice och fler ytor är på gång. Sammanfattningsvis skapas ett attraktivt erbjudande som kommer efterfrågas av många olika verksamheter framöver. 

– Genom etableringen av en ny restaurang i Lunda Företagspark faller ytterligare en viktig pusselbit på plats avseende områdets utveckling och fler spännande initiativ är på gång. I Heat Restauranger får vi en seriös och stabil hyresgäst som tillför en viktig funktion för företagen i Lunda. Vi ser fram emot ett kreativt och nära samarbete med Heat, säger Jesper Hofmann, Områdeschef på Fastpartner.

– Jag grundade Heat Restauranger 2008 i Uppsala och Heat har idag 8 restauranger belägna hela vägen från Stockholm till Gävle. I höst öppnar vi tre restauranger till varav en är Heat Lunda i Spånga. Vi ser en fortsatt stor efterfrågan på vällagad husmanskost serverad i bufféform i en trevlig och inbjudande miljö. Det känns väldigt roligt att få arbeta tillsammans med Fastpartner på ytterligare en ny ort säger Daniel Wärnmark, grundare Heat Restauranger.

Lunda Företagspark är belägen i västra delarna av Stockholm och erbjuder en attraktiv och grön miljö med olika typer av kommersiella ytor med goda kommunikationer.

Stockholm den 21 juni 2021

För vidare information vänligen kontakta:

Håkan Bolinder, Regionchef Fastpartner AB
Tel: 08 – 402 34 74
E-post: [email protected]

Jesper Hofmann, Områdeschef Fastpartner AB
Tel: 08 – 562 517 29
E-post: [email protected]

Informationen lämnades för offentliggörande den 21 juni 2021 kl 14:30.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *