Förändringar i NCC:s valberedning

| 27 augusti, 2021 | 0 kommentarer

Läs original

Sussi Kvart som representerar Handelsbanken Fonder blir ny ledamot i NCC:s valberedning. Peter Guve som representerar AMF/AMF Fonder lämnar valberedningen med anledning av förändrade ägarförhållanden.

NCC:s valberedning består i och med det av Viveca Ax:son Johnson (ordförande i valberedningen), styrelseordförande i Nordstjernan AB, Simon Blecher, förvaltare Carnegie Fonder, Mats Gustafsson, förvaltare Lannebo Fonder samt Sussi Kvart, Handelsbanken Fonder.

Valberedningens sammansättning återspeglar därmed ägarförhållandena i NCC.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Viveca Ax:son Johnson, ordförande valberedningen NCC, 08-788 50 18, [email protected]
Maria Grimberg, Head of Communication och IR, 070-896 12 88, [email protected]

NCC:s presstelefon 08-585 519 00, E-post: [email protected], NCC:s Mediabank

Om NCC. NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. 2020 omsatte NCC ca 54 miljarder SEK och hade 14 500 anställda. NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *