Fredagsmys med Fredagskocken!

| 9 juli, 2021 | 0 kommentarer

Bästa burgare och tacos

Den ultimata guiden till supergoda hamburgare och tacos! Här hittar du recepten som förgyller allt från fredagsmyset med familjen till middagsbjudningen med vännerna – oavsett om du är sugen på kött, kyckling, fisk eller vego. Lär dig allt om vilken tillagningsteknik som ger den godaste burgaren och vilka komponenter som skapar den perfekta tacon. Inspireras av både klassiska och kreativa smakkombinationer som hamburgare med tryffel, ädelost, wasabi till Smokey apple burger. Tacos fyllda med oxfilé, kryddiga kikärtor, sashimi, shish kebab till vanliga svenssontacos. Och de godaste tillbehören förstås!
 

Mattias Larsson, även känd under namnet Fredagskocken, är måltidsinspiratör och kock. Han driver Modern Gastronomi  som arbetar med receptproduktion, matstyling, utbildningar och events. Det här är Mattias sjätte kokbok tillsammans med Bokförlaget Semic.

Foto: David Back

Utgivning: 2021-08-17

Isbn: 9789155269401

Bokförlaget Semic
08-799 30 50
[email protected]
Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, [email protected]
 

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i stora upplagor, säljer dem till bra priser och når många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Bokförlaget Semic är en del av Bonnierförlagen AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *