Freja avtalar med Stadium om användning av mobilt ID-kort i 180 butiker

| 7 juli, 2022 | 0 kommentarer

Freja eID Group AB (publ) meddelar att sportbutikskedjan Stadium nu erbjuder sina kunder att legitimera sig med Frejas fysiska ID i mobilen för att få poäng i Stadiums kundklubb vid köp i butik.

Stadium är en av de största sportkedjorna i norra Europa med ca 180 fysiska butiker i Norden. Kundklubben Stadium Member ger poäng på alla köp.

Freja är en digital plånbok som bland annat innehåller en statligt godkänd e-legitimation och fungerar för elektronisk identifiering till hundratals privata och offentliga e-tjänster. Freja fungerar också som fysisk ID-handling på över 7 000 ställen runt om i Sverige, bland annat när man hämtar recept på apotek eller paket hos ett ombud.

Johan Henrikson, vd Freja eID Group kommenterar:

”Vi tror att digitaliseringen av den fysiska handeln bara är i början av en fantastisk utveckling. E-handelns enorma framgångar beror till stor del på att man har verktyg för att bygga en individuell relation med varje kund – medan köpen i den fysiska handeln fortfarande är anonyma i stor utsträckning. Genom att erbjuda ett smidigare verktyg – mobilen – för att engagera kunderna i en kundklubb kan Freja minska trösklarna att bygga samma individuella relation i den fysiska handeln som inom e-handeln.”

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Henrikson, vd Freja eID Group AB
Mobil: 08-5272 7982
E-post: [email protected]

Om Freja eID Group
Freja eID Group AB (publ) utvecklar produkter och tjänster för digital identifiering. Verksamheten består av den internationellt skalbara e-legitimationen Freja eID samt säkra fulfilmenttjänster. Företaget har kontor i Sverige och Serbien. Freja eID Group är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market i Stockholm. Erik Penser Bank AB är Freja eID Groups Certified Adviser, för kontakt med dem ring 08-463 83 00 eller skicka e-post till [email protected]. För ytterligare information: www.frejaeid.com | 
Finansiell information Freja eID Group AB (publ)

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.