Gratis system för inventering av sjukvårdspersonal

| 27 mars, 2020 | 0 kommentarer

Alla samhällsbärande funktioner, såsom Sveriges kommuner, regioner, myndigheter och större arbetsgivare, håller nu på att kompetensinventera vilka sjukvårdsutbildade personer och andra viktiga kompetenser som finns, både inom organisationen och externt inom det geografiska området. Varbi erbjuder därför ett system där organisationen snabbt och GDPR-anpassat kan hantera sin inventering gratis under resten av året.

”Alla måste hjälpas åt nu. Vi som systemleverantör har små möjligheter att bidra inom vården, däremot har vi webbaserade system för snabb och effektiv inventering av kompetenser. System som idag används flera av Sveriges största organisationer. Vi vill hjälpa till på det sätt vi kan genom att erbjuda detta system gratis under 2020 till de organisationer som står inför behovet att inventera sjukvårdspersonal, det är det minsta vi kan göra”, säger Magnus Mollstedt, VD på Varbi.

Arbetar du inom en samhällsbärande organisation, kontakta Varbi på [email protected] eller 0520-58 00 50 så får ni ett uppsatt system redan idag.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *