Inbjudan – SEB:s resultat för det andra kvartalet 2022

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Torsdagen den 14 juli, cirka klockan 07.00, offentliggörs SEB:s resultat för det andra kvartalet 2022. Därtill kommer presentationsmaterial och Fact Book att finnas tillgängligt på www.sebgroup.com/sv/investor-relations. I samband med kommunikén inbjuds till följande informationstillfälle:

Telefonkonferens
Tid: 09.00
Johan Torgeby, SEB:s vd och koncernchef, och Masih Yazdi, ekonomi- och finansdirektör, presenterar resultatet varefter det finns tillfälle att ställa frågor till Johan Torgeby, Masih Yazdi och Per Andersson, ställföreträdande chef för Investor Relations. Presentationen och frågestunden hålls på engelska.

För att delta i telefonkonferensen, vänligen ring in 10 minuter innan utsatt tid på 08-505 100 30.

Medieintervjuer
Media kan följa presentationen i direktsändning på www.sebgroup.com/sv/investor-relations, där den också kommer att finnas tillgänglig i efterhand. För media finns det även möjlighet att boka intervjuer efter telefonkonferensen. Vänligen meddela intresse till [email protected].

För mer information, kontakta:
Per Andersson, Ställföreträdande Chef Investor Relations

070-667 74 81

[email protected]

Niklas Magnusson, Pressansvarig
070-763 8243
[email protected]

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern. Vi tror starkt på att entreprenöriellt tänkande och innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld, och med ett långsiktigt perspektiv stöttar vi våra kunder i både med- och motgång. I Sverige och i de baltiska länderna erbjuder vi ett stort spann av finansiella tjänster och rådgivning. I Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Storbritannien är vi inriktade på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företag och institutioner. Vår internationella prägel återspeglas genom vår närvaro i mer än 20 länder världen över med cirka 16 000 medarbetare. Den 31 mars 2022 uppgick koncernens balansomslutning till 3 766 miljarder kronor och förvaltat kapital till 2 432 miljarder kronor. Läs mer om SEB på sebgroup.com/sv.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.