#InvestTalks Podcast ⎮ Helen Ljungdahl Round (Fd Betsill) , VD Acarix (ACARIX).

| 8 juli, 2022 | 0 kommentarer

Vi får ta del av insikter hur medtechbolaget Acarix står redo för snabb expansion på USA-marknaden.

Fakta: Acarix är ett svenskt medicintekniskt bolag som utvecklar innovativa lösningar för snabb AI-baserad uteslutning av kranskärlssjukdom (CAD). Det CE-märkta CADScor-systemet, som även har fått DeNovo-godkännande från FDA, är avsett för patienter som upplever bröstsmärta med misstänkt kranskärlssjukdom, och har utformats för att bidra till att minska miljontals fall av onödig, invasiv och kostsam diagnostik Acarix är noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (ticker: ACARIX).

Läs mer på: https://lnkd.in/eP5p4tJQ

Dagens industri E-tidning: https://etidning.di.se
Di.sehttps://lnkd.in/ebd7mXB8
Webcast: https://lnkd.in/e3ApdbBT
Podcast: https://lnkd.in/e8pwH7D4

Journalist: Annika Wihlborg ⎮ #InvestTalks
#investorrelations #acarix #dagensindustri #nasdaq

#InvestTalks är en oberoende plattform för börsbolag, intressenter & aktieägare. Vi bevakar noterade och onoterade företag i syfte att stärka bolagens relationer till investerare & intressenter.

Friskrivning från ansvar:
#InvestTalks är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till investerare.
Vi tar inget ansvar för fullständighet i sponsrat innehåll, innehållet ska tolkas som marknadsföring och inte ses som en köprekommendation från oss. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. Med reservation för ev. produktions-, tryck- & färgfel.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.