#InvestTalks Podcast ⎮ Jonas Jönehall, VD Wästbygg Gruppen

| 6 juli, 2022 | 0 kommentarer

Wästbygg Gruppen storsatsar i några av Nordens mest expansiva regioner

Fakta: Wästbygg Gruppen är ett börsnoterat entreprenad- och projektutvecklingsbolag som bygger och utvecklar bostäder, kommersiella byggnader, samhällsfastigheter samt logistik- och industrianläggningar – alltid med stort fokus på hållbarhet. I koncernen ingår Wästbygg AB, Rekab Entreprenad AB, Logistic Contractor AB och Inwita Fastigheter AB. Verksamheten bedrivs på de mest expansiva marknaderna i Sverige samt inom Logistic Contractor även i Danmark, Norge och Finland. 2021 omsatte koncernen 3,8 miljarder och hade 525 anställda. Wästbygg Gruppen är noterat på Nasdaq Stockholm.

Läs mer på: https://group.wastbygg.se/sv/sektion/investerare/ Dagens industri

E-tidning: https://etidning.di.se

Di.se: https://www.di.se/pressreleaser/2022/06/07/invest-talks-content-relations-sverige-investtalks-wastbygg-gruppen-storsatsar-i-nagra-av-nordens/

Webcast: https://youtu.be/ccB92bxbCbE

Podcast: https://open.spotify.com/episode/0X7o9dXprrmFK2NubhosmE

Skribent: Annika Wihlborg ⎮ #InvestTalks

#InvestTalks är en oberoende plattform för börsbolag, intressenter & aktieägare. Vi bevakar noterade och onoterade företag i syfte att stärka bolagens relationer till investerare & intressenter.

Friskrivning från ansvar: #InvestTalks är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till investerare. Vi tar inget ansvar för fullständighet i sponsrat innehåll, innehållet ska tolkas som marknadsföring och inte ses som en köprekommendation från oss. Alla investeringar innebär risk och satsat kapital kan helt gå förlorat i värde. Med reservation för ev. produktions-, tryck- & färgfel.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.