Jula Hotell & Konferens tilldelas TripAdvisor Travellers Choice Awards 2021

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Jula Hotell & Konferens är ett av de hotell i Skandinavien som har tilldelats TripAdvisor Travellers Choice Awards 2021.

Vi är så glada och stolta över att våra gäster tycker så bra om oss och trivs på vårt hotell, särskilt efter det tuffa pandemiåret vi har bakom oss, säger Mikaela Grundström, VD Jula Hotell & Konferens. Det här är ett kvitto på att våra gäster uppskattar det arbete alla medarbetare gör dagligen med att leverera en fantastisk upplevelse till våra gäster. Vi har stora förhoppningar inför sommaren och den här utmärkelsen känns extra stimulerande och inspirerande inför säsongen som väntar, säger Mikaela Grundström.

Om TripAdvisor

TripAdvisor är världens största reseplattform där resenärer får hjälp med att få ut mesta möjliga av resan. Materialet består till stor del av användarskapat innehåll och sajten har i genomsnitt 390 miljoner unika besökare varje månad och över 435 miljoner omdömen om fler än 7 miljoner boenden, restauranger och sevärdheter.

Webbplatserna finns på 49 marknader och 28 språk runt om i världen. TripAdvisor är världens mest nedladdade app.

För mer information

Mikaela Grundström, vd Jula Hotell & Konferens, tel +46 (0) 511 31 00 00, [email protected]

Om Jula Hotell & Konferens

Jula Hotell & Konferens är en del av koncernbolaget Jula Holding och ligger strategiskt beläget i Skara vid E20. Hotellet erbjuder 290 bäddar och har plats för 300 matgäster. I matsalen och den unika konsthallen kan man dessutom njuta av äkta konst av Anders Zorn, Carl Larsson och Bruno Liljefors, Bengt Lindström, Peter Dahl och Jenny Nyström.

I bolaget ingår även en camping med stugby och vandrarhem.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *