Tanalys

Kiliaro inleder samarbete med LC WAIKIKI – Turkiets största klädföretag med 70 miljoner onlinebesökare.

Kiliaro inleder nu ett samarbete med LC WAIKIKI, Turkiets största klädföretag med 70 miljoner online besökare per månad och cirka 1200 fysiska butiker. Detta är ett stort steg framåt för att stärka Kiliaros varumärke och öka kundbasen i Turkiet. 

Kiliaro, nästa generations bildgalleri-app för att lagra, dela och socialisera kring foto och video, ingår nu ett samarbete med LC WAIKIKI och erbjuder Kiliaro Unlimited till företagets 70 miljoner online besökare. 

LC WAIKIKI är ett enormt starkt varumärke i Turkiet och detta samarbete kommer ytterligare förstärka Kiliaros varumärke och öka den betalande användarbasen på den turkiska marknaden. LC WAIKIKIs besökare kommer erbjudas Kiliaro Unlimited med obegränsat utrymme i mobilen helt kostnadsfritt under sex månader. Efter provperioden kommer de betala 19 TL i månaden för att bibehålla premiumtjänsten och alla sina sparade filer i molnet. 

– Vi är mycket glada och stolta över att vi lyckats knyta till oss ett så starkt varumärke som LC WAIKIKI. De är Turkiets svar på H&M och det här är ett mycket betydelsefullt samarbete som ger oss möjligheten att nå 70 miljoner människor i en målgrupp som rimmar enormt väl med vår, säger Kiliaros VD Elie Komo och fortsätter: Jag är glad att vi landat ett samarbete med LC WAIKIKI och ser verkligen fram emot att  börja kommunicera vårt erbjudande till deras medlemsbas.

För kontakt och mer info, vänligen kontakta:
Elie Komo, VD
Mail: Elie@Kiliaro.com
Telefon: 072 – 333 30 26

Kiliaro startades 2015 och är ett svenskt tech-bolag som tillhandahåller en social bildgalleri-app med tillhörande molnlagringstjänst. Tjänsten gör det möjligt att automatiskt spara och dela dina livsminnen, samt möjliggör social integration kring innehållet. Kiliaro är noterat på Nasdaq First North Growth Market, med kortnamnet KILI.

Exit mobile version