Marknadsnyheter
Komplettering: Recyctec Holding AB (publ) genomför företrädesemission av units om cirka 13,2 MSEK.
I gårdagens PM innhehöll bilagan MAR-etikett, medan det i själva pressmeddelandet saknades sådan. Bolaget vill därför komplettera med följande information:
Infromationen avgiven i gårdagens PM är sådan information som Recyctec Holding AB (publ.) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 september 2020.
PM:et i sin helhet:
Recyctec Holding AB (”Recyctec Holding” eller ”Bolaget”) har idag den 3 september 2020, med stöd av bemyndigande från årsstämman den 30 juni 2020, beslutat om en emission av units med företrädesrätt för Bolagets befintliga aktieägare (”Företrädesemissionen”). Likviden skall framförallt användas för att skala upp produktionen i Bolagets anläggning i Jönköping för att kunna möta en ökande efterfrågan på Bolagets produkter.
Sammanfattning
- Samtliga aktieägare erhåller en (1) uniträtt för varje en (1) aktie oavsett aktieslag som innehas på avstämningsdagen den 10 september 2020. Tre (3) uniträtter berättigar innehavaren att teckna en (1) unit bestående av fem (5) nya B-aktier och två (2) teckningsoptioner, en (1) av serie TO1 respektive en (1) av serie TO2. För varje unit erläggs 40 SEK vilket motsvarar 8 SEK per B-aktie.
- Företrädesemissionen består av högst 329 178 units, vilket innebär att Bolaget kommer tillföras cirka 13,2 MSEK före emissionskostnader vid fullteckning.
- Vid full teckning emitteras 1 645 890 nya B-aktier efter registrering av Företrädesemissionen.
- Teckningsperioden för Företrädesemissionen kommer att löpa från och med 11 september 2020 till och med den 25 september 2020.
- Uniträtterna kommer att handlas mellan den 11 september 2020 och den 22 september 2020.
- Teckningsoptionerna av serie TO1 kommer att löpa från och med den dag emissionen registreras till och med den 30 november 2020. Teckningsoptionerna av serie TO2 kommer att löpa från och med den dag emissionen registreras till och med den 31 mars 2021.
- Vid full lösen av teckningsoptionerna emitteras 658 356 nya B-aktier.
- Teckningskursen för både TO1 och TO2 bestäms med ledning av 20 handelsdagars volymvägd snittkurs (VWAP) innan lösen med en rabatt om trettio (30) procent. Konverteringskursen kan dock som lägst uppgå till 5,01 SEK per ny B-aktie för både Serie TO1 och Serie TO2, högst 12 SEK per ny B-aktie för serie TO1 och högst 15 SEK per ny B-aktie för Serie TO2. Beloppet som tecknas till följd av teckningsoptionerna kan därmed maximalt uppgå till 8 887 806 MSEK.
- Företrädesemissionen omfattas till cirka 85 procent av teckningsförbindelser och garantiåtaganden.
- I syfte att tillvarata eventuell överteckning av Företrädesemissionen har styrelsen beslutat om en övertilldelningsoption uppgående till maximalt 2 560 000 SEK. Övertilldelningsoptionen innebär att högst 64 000 units emitteras genom en riktad emission med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt. Detta innebär att högst 320 000 nya B-aktier, högst 64 000 nya teckningsoptioner av serie TO1 och högst 64 000 nya teckningsoptioner av serie TO2 kan komma att ges ut. Vid fullt utnyttjande av samtliga teckningsoptioner kommer ytterligare 128 000 nya B-aktier att emitteras. Totalt kan högst 448 000 nya B-aktier komma att emitteras och erbjudandet genomförs på samma villkor som Företrädesemissionen.
Bakgrund och motiv i sammandrag
Recyctec Holding AB bildades 2011 och är holdingbolag till det rörelsedrivande helägda dotterbolaget Recyctec AB – ett svenskt innovationstekniskt återvinningsföretag med huvudkontor i Momarken i Jönköping. Recyctec grundades 2005 efter att man identifierat behovet att återvinna den stora mängden glykol som förorenar naturen eller går till förbränning. Fram till idag har Recyctec utvecklat en unik metod för rening av glykol och färdigställt en reningsanläggning som återställer glykolen till ursprungligt skick så att den kan säljas och återanvändas med samma funktionalitet. Då det tidigare inte funnits någon metod för att rena och återanvända glykol, kan Recyctec nu sluta kretsloppet för den ändliga naturresursen glykol som annars går till materialåtervinning eller förbränning.
Enligt EU:s avfallsdirektiv som infördes i svensk lagstiftning 2011 ska den svenska politiken och lagstiftningen utformas så att avfall hanteras i enlighet med direktivets avfallshierarki – där förekomsten av avfall i första hand ska förebyggas. Under förutsättningen att miljövinsten är större än miljöbelastningen, ska företag enligt avfallshierarkin återanvända all förbrukad glykol. Recyctec är det enda företaget som kan tillgodose det i Sverige och har därmed en fördelaktig position på marknaden.
I tjänsteväg erbjuder bolaget huvudsakligen omhändertagande av använd glykol, som utgör grundpelaren för verksamheten. Den returnerade glykolen återförs till ursprungligt skick och utgör sedan insatsvaran i Recyctecs huvudsakliga inkomstkälla, teknisk glykol och EarthCare™ Glycol – som säljs i stora och små volymer i olika varianter på den svenska marknaden. Recyctec har som ensam aktör etablerat en affärsmodell som möjliggör dubbla intäktsströmmar, en vid leverans av använd glykol och därefter en vid försäljning av den utgående och renade glykolen.
Recyctecs erbjudande har sedan marknadsetablering mottagits med stort intresse och koncernen omsatte 2019 cirka 6,8 MSEK. Samarbetsavtal har ingåtts för både inleverans av använd glykol och försäljning av återanvänd glykol.
Det senaste året har bolaget jobbat med att sätta sin process i full drift och är nästan där. Recyctec ser dock att förutsättningarna är något förändrade sen ursprunglig strategi lades, primärt avseende råvarutillgång samt marknadspriser på glykol. Detta har föranlett en ny strategi, som primärt inriktar sig på att investera i breddat råvaruspektra och utökad produktionskapacitet för reningsanläggningen samt därtill ökat fokus på försäljning av egen vara – och därmed en marginalförstärkning.
Trots utmanande marknadsförhållanden under 2019 för Recyctec har 2020 börjat positivt, beaktat Covid-19 som har haft en negativ påverkan på bolagets marknad under våren. Recyctec har inlett andra halvåret 2020 med en ökad halvårsförsäljning av EarthCare under första halvåret jämfört med föregående år; genomförda tester och säkerställd teknik för bredare spektrum av råvaror; uppstartade investeringsinitiativ för breddat råvaruspektrum och ökad produktionskapacitet; två avtalade leverantörer av använd glykol som säkerställer god tillgång på råvara; växande potential för teknisk glykol med ökad betalningsvilja för glykolprodukter med god klimatprestanda samt en rekryterad erfaren VD med insikt i Recyctecs verksamhet för att realisera framtagen strategi.
Sett till detta bedömer Recyctec Holding att bolaget har goda möjligheter att åter ta sig tillbaka till den position där de marknadsmässigt och ekonomiskt borde ha varit innan pandemin samt genom det lyckas med att bli kassaflödespositiva under 2021.
Nettolikviden, efter avdrag för emissionskostnader om cirka 2,7 MSEK, kommer, vid full teckning i Företrädesemissionen exklusive eventuellt utnyttjande av övertilldelningsoptionen, att uppgå till cirka 10,5 MSEK, detta förutsatt att garanterna väljer att erhålla garantiersättning genom kontant betalning. Nettolikviden avses disponeras enligt följande, angivet i prioritetsordning.
- Utökad produktionskapacitet och kapacitet att hantera ett större råvaruspektrum vid Bolagets anläggning i Jönköping – 80 %
- Täckande av driftsunderskott innan bolaget når lönsamhet – 20 %
Villkor för Företrädesemissionen
Styrelsen i Recyctec Holding har, med stöd av bemyndigande från årsstämman 30 juni 2020, beslutat om en företrädesemission av units i enlighet med nedan huvudsakliga villkor:
- Samtliga aktieägare erhåller en (1) uniträtt för varje en (1) aktie oavsett aktieslag som innehas på avstämningsdagen den 10 september 2020. Tre (3) uniträtter berättigar innehavaren att teckna en (1) unit bestående av fem (5) nya B-aktier och två (2) teckningsoptioner, en (1) av serie TO1 respektive en (1) av serie TO2. För varje unit erläggs 40 SEK vilket motsvarar 8 SEK per B-aktie.
- Företrädesemissionen innebär därmed en emission om högst 329 178 units. Vid full teckning i Företrädesemissionen erhåller Bolaget en emissionslikvid om cirka 13,2 MSEK, före emissionskostnader.
- Teckningsperiod för teckning av units äger rum från och med den 11 september 2020 till och med den 25 september 2020.
- Teckningsoptionerna av serie TO1 kommer att löpa från och med den dag emissionen registreras till och med den 30 november 2020. Teckningsoptionerna av serie TO2 kommer att löpa från och med den dag emissionen registreras till och med den 31 mars 2020.
- Teckningskursen för både TO1 och TO2 bestäms med ledning av 20 handelsdagars volymvägd snittkurs (VWAP) innan lösen med en rabatt om trettio (30) procent. Konverteringskursen kan dock som lägst uppgå till 5,01 SEK per ny B-aktie för både Serie TO1 och Serie TO2, högst 12 SEK per ny B-aktie för serie TO1 och högst 15 SEK per ny B-aktie för Serie TO2. Beloppet som tecknas till följd av teckningsoptionerna kan därmed maximalt uppgå till 8 887 806 MSEK.
- Aktiekapitalet, vid full teckning i Företrädesemissionen, kommer att öka från 4 937 680,45 SEK till högst 13 167 131,2 SEK, motsvarande en utspädningseffekt om cirka 62,5 procent av det totala antalet aktier och 61,9 procent av röster i Bolaget.
- Vid full teckning av teckningsoptionerna av både serie TO1 och serie TO2, förutsatt full teckning i företrädesemissionen, kommer antalet aktier öka från 2 633 426 till högst 3 291 782.
- Vid full teckning av nya B-aktier via teckningsoptionerna av serie TO1 kommer aktiekapitalet att öka från 13 167 131,2 SEK till högst 14 813 021,35 SEK, motsvarande en utspädningseffekt om cirka 11,1 procent av det totala antalet aktier och 11,0 procent av röster i Bolaget. Vid full teckning av nya B-aktier via teckningsoptionerna av serie TO2 kommer aktiekapitalet att öka från 14 813 021,35 SEK till högst 16 458 911,5 SEK, motsvarande en utspädningseffekt om cirka 10,0 procent av det totala antalet aktier och 9,9 procent av röster i Bolaget.
- I syfte att tillvarata eventuell överteckning av Företrädesemissionen har styrelsen beslutat om en övertilldelningsoption uppgående till maximalt 2 560 000 SEK. Övertilldelningsoptionen innebär att högst 64 000 units emitteras genom en riktad emission med avvikelse från aktieägarnas företrädesrätt. Detta innebär att högst 320 000 nya B-aktier, högst 64 000 nya teckningsoptioner av serie TO1 och högst 64 000 nya teckningsoptioner av serie TO2 kan komma att ges ut. Vid fullt utnyttjande av samtliga teckningsoptioner kommer ytterligare 128 000 nya B-aktier att emitteras. Totalt kan högst 448 000 nya B-aktier komma att emitteras och aktiekapitalet komma att öka med högst 2 240 000,2 SEK till följd av övertilldelningsoptionen. Erbjudandet genomförs på samma villkor som Företrädesemissionen.
- I det fall övertilldelningsoptionen utnyttjas till fullo, företrädesemissionen fulltecknats och samtliga teckningsoptioner TO1 och TO2 härrörande från både företrädesemissionen och övertilldelningsoptionen utnyttjas för teckning av aktier, kan antalet aktier i Bolaget maximalt öka med 2 752 246 från 987 536 aktier till 3 739 782 aktier och aktiekapitalet öka med 13 761 231,25 SEK från 4 937 680,45 SEK till 18 698 911,70 SEK. Detta innebär en utspädningseffekt om 73,6 procent av det totala antalet aktier och 73,1 procent av antalet röster i Bolaget.
Tidsplan
- 8 september 2020 Sista handelsdag i aktierna med rätt att delta i Företrädesemissionen
- 9 september 2020 Första handelsdag utan rätt att delta i Företrädesemissionen
- 10 september 2020 Avstämningsdag
- 10 september 2020 Beräknad dag för offentliggörande av memorandum
- 11 – 22 september 2020 Handel i teckningsrätter
- 11 – 25 september 2020 Teckningsperiod
Företrädesrätt
Företrädesemissionen är högst cirka 13,2 MSEK. Rätt att teckna units ska med företrädesrätt tillkomma Bolagets aktieägare, varvid tre (3) aktier oavsett slag ska berättiga till teckning av en unit, bestående av fem (5) nya B-aktier och två (2) teckningsoptioner, en (1) av serie TO1 och en (1) av serie TO2. För varje unit erläggs 40 SEK vilket motsvarar 8 SEK per B-aktie.
Teckningsförbindelser och garantiåtaganden
Företrädesemissionen omfattas till cirka 10 procent av teckningsförbindelser och till cirka 75 procent av garantiåtaganden. Sammanlagt omfattas därmed cirka 85 procent av Företrädesemissionen av teckningsförbindelser och garantiåtaganden.
Teckningsförbindelser har lämnats av bland andra Altavida AS, Robert Wahren (styrelseledamot), Andreas Cederborg (styrelseordförande och tillträdande VD) och Lars Erik Hilsen (styrelseledamot).
Garantiåtaganden har lämnats av bland andra Christian Berger, John Bäck, Gerhard Dal, Karkas Capital AB, Wilhelm Risberg, Tommy Ure och Råsunda Förvaltning AB. För garantiåtaganden utgår en garantiprovision om tolv (12) procent av det garanterade beloppet i det fall Garanterna vill ha ersättningen utbetald kontant. Ersättningen kan alternativt, om så Garanten önskar, betalas genom riktad emission av units. I detta fall är ersättningen femton (15) procent av garanterat belopp och den riktade emissionen genomförs i sådant fall på samma villkor som i Företrädesemissionen. För teckningsförbindelser utgår ingen ersättning.
Styrelseordförande och tillträdande VD Andreas Cederborgs kommentarDet är mycket glädjande för bolaget att äntligen säkerställa finansieringen på detta sätt. Vi ser fram emot att realisera de identifierade investeringsområdena för att på så sätt öka lönsamheten för bolaget. Investeringarna i bredare råvaruspektra samt produktionskapacitet kommer i detta väl tillpass, då bolaget ser goda möjligheter till mottagande av stora mängder råvara. Vi ser redan nu att marknaden för EarthCare håller på att återgå till det normala under Q3, samtidigt som att noteringarna har en stadig positiv utveckling sen i våras, vilket bådar gott för lönsamheten i teknisk glykol. Båda dessa faktorer är gynnsamma för bolaget.
Andreas Cederborg
Styrelseordförande
andreas.cederborg@recyctec.se / +46 70 480 00 89
Miljöteknik- och Ideonföretaget Recyctec Holding AB:s affärsidé är att effektivt och med en unik samt miljövänlig metod förädla använd glykol till att åter bli en industriell produkt. Recyctec är medlem i Cleantech Inn Sweden.
Marknadsnyheter
Regeringen föreslår lättnader i byggkraven för studentbostäder
Regeringen har beslutat om en lagrådsremiss med förslag till lättnader i byggkraven för studentbostäder. Syftet är att öka möjligheterna till flexibilitet vid byggandet.
– På många studieorter är det svårt för studenter att hitta boende. Därför behöver byggregelverket förenklas. Syftet är att möjliggöra för fler studentbostäder genom sänkta byggkostnader och ökad flexibilitet, säger infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson.
Förslaget innebär att det blir möjligt att göra undantag från kraven på tillgänglighet och användbarhet i en byggnad som innehåller studentbostäder. Undantagen ska kunna tillämpas vid både nyproduktion och vid ändring av en byggnad.
Det ska vara möjligt att göra undantag för högst 80 procent av studentbostäderna i ett byggprojekt. Minst 20 procent av studentbostäderna ska fortfarande uppfylla gällande krav på tillgänglighet och användbarhet för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.
Lagändringen ger större flexibilitet vid byggande av studentbostäder och skapar fler tänkbara sätt att utforma planlösningar. Till exempel kan bostadsytan minskas och fler bostäder rymmas inom en given yta.
De föreslagna undantagen ska inte hindra personer med funktionsnedsättning att vara delaktiga i sociala sammanhang. En studentbostad som omfattas av undantagen ska kunna besökas av en person med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga.
Regeringen breddar också definitionen av studentbostäder till att inkludera all vuxenutbildning för att göra det möjligt för fler kommuner att erbjuda studentbostäder.
Förslagen föreslås träda i kraft den 1 juli 2025.
Lagrådsremissen: Lättnader i byggkraven för studentbostäder – Regeringen.se
Presskontakt
Ebba Gustavsson
Pressekreterare hos infrastruktur- och bostadsminister Andreas Carlson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-12 70 488
ebba.gustavsson@regeringskansliet.se
Marknadsnyheter
“Vi behöver tillsammans enas om vettiga avtal, som sätter standard för branschen”


Sveriges Radios Kulturnytt gör just nu en mycket välkommen granskning av villkoren i musikbranschen. Igår lyftes artisten Siw Malmkvists situation med ett avtal som inte förnyats på över 60 år. Hennes situation är tyvärr långt ifrån unik. Musikerförbundet har länge uppmärksammat att majorbolagen fortsätter att betala extremt låga royaltynivåer till artister vars kontrakt skrevs på 1960-talet – en tid då digital streaming inte existerade.
– Jag kan intyga att artisterna som talar ut i P1 är långt ifrån ensamma om sin situation och vi uppmanar deras artistkollegor att gå ut med sitt tydliga stöd till de som vågar bryta tystnaden om oskäliga ersättningar, säger Musikerförbundets ordförande Karin Inde.
Musiker och artister skapar det värde som skivbolagen tjänar pengar på, men ändå ser vi gång på gång hur bolagen behåller stora delar av intäkterna. Att en av Sveriges mest folkkära artister, med en karriär som sträcker sig över decennier, fortfarande har en oskälig royalty är ett tydligt bevis på branschens obalans.
– Tystnadskulturen kring prissättning är enbart bra för bolagen. Både artister och musiker skulle verkligen tjäna på att dela med sig till varandra om hur betalningar och dealar verkligen ser ut. Förstås i trygga, egna rum. Det är bara bolagen som tjänar på att vi inte pratar med varandra om pengar, säger Karin Inde.
Stort tack till de modiga artister som ser till att lyfta problematiken! För att vi ska få till en i grunden mer rättvis musikbransch behöver de stora parterna i sammanhanget – skivbolagen, musikerna och artisterna – göra som de flesta andra svenska branscher lyckas med:
– Vi behöver tillsammans enas om vettiga och balanserade avtal, som sätter standard för branschen. Musikerförbundet är redo att göra vår del i arbetet för bättre villkor i musikbranschen, frågan är om skivbolagen är redo, säger Karin Inde.
Karin Inde
Förbundsordförande
karin.inde@musikerforbundet.se
+46 (0)704447228
Musikerförbundet är fackförbundet för professionella musiker och artister. Vi arbetar för förbättrade upphovsrättsliga och arbetsrättsliga villkor och för att våra medlemmar ska få en rättvis del av de värden de skapar i samhället.
Marknadsnyheter
Bönor från egen kaffeskog, sump till jord – Viking Lines nya kaffe gör gott på många olika sätt


Viking Lines resenärer dricker varje år 8,5 miljoner koppar kaffe. Nu satsar rederiet på ett helt nytt kaffe som ger minskade klimatutsläpp och bättre levnadsvillkor för odlarna. Kaffet från Slow Forest odlas på rederiets egen odling i Laos utan kemiska gödningsmedel, handplockas och rostas därefter i Danmark.
Allt kaffe som serveras på Viking Lines fartyg är nu hållbart producerat Slow Forest-kaffe, odlat på rederiets 75 hektar stora odling på högplatåerna i Laos och rostat i Danmark. Kaffeplantorna odlas bland träd på återbeskogad mark, i stället för på traditionellt skövlade plantager. Viking Lines odling ligger i en kolsänka där målsättningen är att plantera 30 000 träd, vilket innebär nästan 400 träd per hektar. Kaffeskogen förbättrar också den lokala biologiska mångfalden i området.
Odlingen, bearbetningen och rostningen av kaffet hanteras av Slow Forest Coffee. För företaget är det viktigt att produktionskedjan är rättvis och transparent. Utöver miljöfördelarna erbjuder Slow Forest bättre lönevillkor och sjukersättning för byns odlare.
”Den traditionella kaffetillverkningens koldioxidavtryck är stort och merparten av intäkterna går till Europa i stället för produktionsländerna. Vi ville göra annorlunda. Våra kunder vill göra hållbara val, och nu kan de njuta av sitt kaffe med bättre samvete än någonsin tidigare,” berättar Viking Lines restaurangchef Janne Lindholm.
Bönorna till Slow Forest-kaffet får sakta mogna i skuggan av träden, utan kemiska gödningsmedel. De plockas också för hand, vilket avsevärt förbättrar kaffets kvalitet och smak. Viking Lines nya kaffe består till 100 procent av Arabica-bönor, med en balanserad syrlighet samt smak av nötter och choklad. Rostningsprofilen har skapats av den världsberömda danska rostningsmästaren Michael de Renouard.
”Vi valde en mörkrost till fartygets kaffe, vilket passar både finländarnas och svenskarnas nuvarande smakpreferenser gällande rostning. Finländarnas smak gällande kaffe har under de senaste åren utvecklats mot en mörkare rostning. Innan vi gjorde vårt slutgiltiga val testades det nya kaffet i Viking Cinderellas bufférestaurang och personalmässen – och båda testgrupperna gav toppbetyg. Då 8,5 miljoner koppar kaffe bryggs varje år kan inget lämnas åt slumpen!” säger Janne Lindholm.
Viking Lines hållbarhetsmål stannar inte vid produktionskedjan. Kaffesump från fartygen återvinns nämligen som råmaterial för trädgårdsjord. Detta minskar avsevärt användningen av jungfrulig torv vid tillverkningen av mylla.
”Vi har som mål att allt som tagits ombord på fartygen som är möjligt att återvinna ska återanvändas eller återvinnas. Det gäller inte bara kaffet utan även matavfall och till exempel textilier som tas ur bruk. Ett bra exempel på vårt livscykeltänkande är att frityrolja från fartygets restauranger blir till biobränsle för den finska sjöfartsindustrin,” säger Viking Lines hållbarhetschef Dani Lindberg.
Slow Forest Coffee – 5 fakta:
- Slow Forest Coffee är ett kaffeföretag som verkar i Laos, Vietnam och Indonesien i samarbete med över 500 lokala kaffeodlare.
- Företaget grundades år 2019 av Pinja Puustjärvi, driven av en vilja att skydda skogarna i Laos och stötta lokala odlare. Puustjärvi bodde som barn i Laos på grund av sin fars arbete.
- Kaffet odlas i restaurerade kaffeskogar, som binder stora mängder kol och ökar den biologiska mångfalden.
- Det är viktigt för företaget att produktionskedjan är ansvarsfull och transparent, samt att verksamheten gynnar både miljön och de lokala samhällena.
- Slow Forest Coffee betalar odlarna bättre ersättning än genomsnittet i Laos och erbjuder förmåner som underlättar deras liv: förskottsbetalningar, utbildning och möjligheten att låna pengar från en krisfond.
Mera infomation om Slow Forest Coffee här
Tilläggsinformation:
Janne Lindholm, restaurangchef
janne.lindholm@vikingline.com, tel. +358 400 744 806
Dani Lindberg, hållbarhetschef
dani.lindberg@vikingline.com, tel. +358 18 27 000
Johanna Boijer-Svahnström, informationsdirektör
johanna.boijer@vikingline.com, tel. +358 18 270 00
Christa Grönlund, informationschef
christa.gronlund@vikingline.com, tel. +358 9 123 51
-
Analys från DailyFX10 år ago
EUR/USD Flirts with Monthly Close Under 30 Year Trendline
-
Marknadsnyheter5 år ago
BrainCool AB (publ): erhåller bidrag (grant) om 0,9 MSEK från Vinnova för bolagets projekt inom behandling av covid-19 patienter med hög feber
-
Marknadsnyheter2 år ago
Upptäck de bästa verktygen för att analysera Bitcoin!
-
Analys från DailyFX12 år ago
Japanese Yen Breakout or Fakeout? ZAR/JPY May Provide the Answer
-
Marknadsnyheter2 år ago
Därför föredrar svenska spelare att spela via mobiltelefonen
-
Analys från DailyFX12 år ago
Price & Time: Key Levels to Watch in the Aftermath of NFP
-
Analys från DailyFX8 år ago
Gold Prices Falter at Resistance: Is the Bullish Run Finished?
-
Nyheter7 år ago
Teknisk analys med Martin Hallström och Nils Brobacke