Tanalys

Lavén IT har lanserat en ny webbportal

Det svenska affiliateföretaget Lavén IT AB har lanserat en ny webbportal inom hälsa och personvård. Namnet är Letsbuyit.se och på sidan presenteras fakta, information och köpguider kring olika produkter och tjänster.

”Letsbuyit.se är vår största satsning hittills, och kompletterar vår tidigare affiliate-portfölj”, säger Tomaz Lavén, grundare av Lavén IT AB.

– Vår målsättning är att Letsbuyit ska bli en av de största köpguiderna i Sverige inom träning och hälsa. För att lyckas med detta kommer vårt fokus att ligga på bra innehåll samt sökmotoroptimering, även kallat SEO.

– Vi jobbar långsiktigt med att skapa bra innehåll i våra köpguider samt med SEO.  Det här är något som tar tid. Vi räknar med att de största effekterna av det jobb vi lägger ner idag kommer att ge resultat först om 6-12 månader, säger Tomaz.

– Vi ser att intresset för hälsa och träning ökar för varje år. Folk eftersöker kvalitativ information inom området. Med Letsbuyit.se hoppas vi kunna tillgodose detta behov samt att förenkla kundernas beslut när de handlar online.

Tillsammans med vårt utökade fokus på utrustning inom personvård kan vi motivera satsningar på udda produktgrupper så exempelvis massagestolar, eftersom vi ser att det finns ett stort intresse kring denna typ av hälsofrämjande produkter.

Vi hoppas att med våra användarvänliga köpguider kunna nå ut till väldigt många människor och hjälpa dem med deras problem och funderingar, fortsätter han.

Att vi lyckats nå en hög grad av återkommande besökare bekräftar vår övertygelse om att konsumenter efterfrågar den här typen av webbtjänster.

”Det är fantastisk roligt att vår testperiod överträffade våra förväntningar, nu kan vi med stort självförtroende fortsätta på vår utstakade väg”, meddelar företagets grundare.

Lavén IT AB jobbar sedan 2004 med affiliatemarknadsföring och driver i dagsläget över 100 webbplatser inom olika nischer.

Exit mobile version