Linda Adehög byter Nordic Wellness mot MyDentist ”Vi ska hitta den röda tråden och bli ännu tydligare”

| 31 augusti, 2021 | 0 kommentarer

MyDentist, en av Sveriges mest expansiva tandvårdskedjor, fortsätter att stärka sin organisation och ledning och anställer nu Linda Adehög som IT och marknadsansvarig.
– MyDentist ska bli tydligare i kommunikationen och hitta den röda tråden genom allt vi gör. På den resan är IT och de digitala kanalerna oerhört viktiga för oss, säger Linda Adehög.

Med de ambitioner som MyDentist har om att bli den största dentalkedjan i Norden och bli den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen krävs det en tydlighet i kommunikationen både externt och internt. Med rekryteringen av Linda Adehög får MyDentist tillgång till lång erfarenhet inom just det. Linda har de senaste nio åren varit IT- och marknadschef på Nordic Wellness, som under hennes tid gick från 40 till 280 anläggningar.

– Det finns många likheter mellan mitt tidigare uppdrag och det vi nu ska göra på MyDentist och jag ser verkligen fram emot att få göra en ny tillväxtresa. Att jag både får ansvar för marknadsföring och IT gör att vi effektivt kan samla vår externa och interna kommunikation, säger Linda Adehög, ny marknads- och IT-ansvarig på MyDentist.

MyDentist står inför en kraftig expansion där bolaget redan i höst kommer att öppna ett antal nya kliniker i Sverige, där den senaste etableringen i Kalmar offentliggjordes nyligen. Med den tillväxttakten behöver organisationen växa och utvecklas i samma takt. Ett naturligt steg blev att nu ta in en etablerad och erfaren marknads- och IT-ansvarig.

– Vi är mycket glada över att Linda nu börjar hos oss och vi har stora förväntningar på henne. Hon har en perfekt bakgrund och vet vad som krävs kommunikativt vid den här typen av tillväxt som vi är mitt uppe i. Med hennes kompetens och erfarenhet kommer vi kunna trygga vår kommunikation och koppla den till våra digitala kanaler, säger Fredrik Wistrand, grundare och vd på MyDentist.

För ytterligare information:
Fredrik Wistrand, vd på MyDentist, tfn +46 (0)70 723 27 27
Anders Ekhammar, pressansvarig på MyDentist, tfn +46 (0)70 746 25 79 alt. [email protected]

www.mydentist.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *