Mangold fondkommission publicerar ny uppdragsanalys rörande Enviro

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Mangold fondkommission har idag publicerat en ny analys av Scandinavian Enviro Systems.

Mangold fondkommission gör löpande analyser av Enviro på uppdrag av Enviro, så kallade uppdragsanalyser. Enviro har avtal med Mangold och Redeye om uppdragsanalyser. Analyserna finns tillgängliga på Enviros hemsida. Publiceringen på Enviros hemsida ska inte tolkas som att bolaget därmed bekräftar eller tar ställning till de slutsatser som dras i analyserna utan ska ses som en service till aktieägare och kapitalmarknaden. Enviro lämnar inga egna prognoser över bolagets framtida utveckling och kommenterar heller aldrig andras analyser av bolaget.

För mer information, vänligen kontakta:
Thomas Sörensson, vd Enviro, +46 (0)735-10 53 43, [email protected]
Urban Folcker, CFO Enviro, +46 (0)760-00 13 11, [email protected]
Alf Blomqvist, styrelseordförande Enviro, +46 (0)733 149 700, [email protected] 

Mangold Fondkommission AB, +46 8 503 01 550, [email protected], är Enviros Certified Adviser på Nasdaq First North Growth Market Stockholm.

Scandinavian Enviro Systems AB
Herkulesgatan 1K
417 01 Göteborg

[email protected]
www.envirosystems.se

Enviro utvecklar, bygger och driver anläggningar för materialåtervinning av värdefulla resurser från uttjänta däck på en internationell marknad. Bolaget har utvecklat en process, baserad på en patenterad teknik, där upphettade däck i en syrefri miljö möjliggör att däckens olika material kan återvinnas utan förbränning. Således uppnås en miljövänlig utvinning där gas används till att driva anläggningen och de värdefulla resurserna kimrök, olja och stål säljs på marknaden. Materialen används i nya produkter vilket hjälper kunderna att uppnå hållbarhetsmål samt att behovet av fossila resurser minskar. Enviro grundades 2001, har huvudkontor i Göteborg och driver en anläggning för återvinning av uttjänta däck i Åsensbruk, Sverige. Bolaget är noterat för handel på Nasdaq First North Growth Market med Mangold Fondkommission, +46 8 503 01 550[email protected], som Certified Adviser. www.envirosystems.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *