Mediacle ingår fyra nya kundavtal för sin MAP™ -programvara

| 4 juni, 2021 | 0 kommentarer

Mediacle, en snabbt växande IT-lösnings- och programvaruleverantör för iGaming-industrin, har tecknat fyra nya kundavtal för sin programvara MAP ™, nämligen med MGS GmbH, LVBet.pl, CleverMotion S.R.L och Solaris Technologies. Alla fyra kunder har valt MAP ™ Affiliate Software för att driva affiliate-program för sina respektive företag.

Mediacle Affiliate Platform (MAP ™) är en dynamisk mjukvaruhanteringsprogramvara som syftar till att erbjuda kvalitet- och kostnadseffektiva spårningslösningar för företag. Med en kundbas på över 200 varumärken är MAP™ -programvaran utan tvekan effektiv när det gäller att erbjuda värdefulla affiliate-marknadsföringstjänster över hela världen. Mediacles MAP-programvara är flexibel och innehåller kompetenta inbyggda funktioner och gratis tillägg som hjälper företag att möta sina anpassade krav.

Santosh Jain, VD för Mediacle: ”Jag är mycket glad över att se tillväxten i vår B2B-programvarudivision. Detta är ännu en möjlighet för oss att bevisa vår kompetens och kaliber genom att erbjuda bara de bästa mjukvarutjänsterna. Hela vårt MAP ™ -team är redo för en utmanande och givande resa. ”

Dessa nya kunder förväntas ha en liten positiv inverkan på Mediacles intäkter 2021 och kontraktet kommer förmodligen att förlängas 2022 efter den första avtalsperioden.

För att läsa mer om MAP ™ Affiliate Software, besök map.mediacle.com.
 

För mer information kontakta:

E-post: [email protected]

www.mediacle.com

Telefon: + 46 8 43737866

Om Mediacle

Mediacle är stolt över att erbjuda en omfattande verktygslåda för iGaming-ekosystemet som garanterar kvalitet, tillväxt och tillförlitlighet. Företaget har varit framgångsrikt med att göra sin plats på iGaming-marknaden genom att tillgodose toppklassiga B2C-märken i iGaming-industrin. För närvarande verkar företaget i London, Stockholm och Bangalore.

Mediacle Group AB (publ) är ett svenskt aktiebolag med organisationsnummer. 559026-5566 och ett säte i Stockholm. Reglerad av den svenska aktiebolagslagen. Är företaget noterat på Nordic Growth Market (NGM) Stockholm med tickersymbolen MEGR.
 

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *