Micael blir ny hotellchef för Skara Stadshotell

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Den 1 oktober börjar Micael Worbin som hotellchef för Skara Stadshotell. − Det känns väldigt spännande och jag ser fram emot hösten, säger Micael.

Efter nästan två års renovering slog Skara Stadshotell åter upp portarna i slutet på februari i år. Själen i det anrika etablissemanget har bevarats och nu skrivs ett nytt kapitel i hotellets historia.

 Vi är väldigt glada att ha Micael med oss och är övertygade om att han kommer göra skillnad. Hans erfarenhet och positiva energi blir viktig för hotellets fortsatta utveckling, säger Mikaela Grundström, VD för Jula Hotell.

Har bred och lång erfarenhet

Micael bor i Skövde tillsammans med sin fru men är uppvuxen i Tibro. Micael har lång erfarenhet av hotellnäringen och kommer närmast från Next Skövde där han arbetat som evenemangsansvarig och projektlett SM-veckan Vinter som landar i Skövde i början på nästa år.

− Mitt första uppdrag inom hotellbranschen var på Billingehus, efter lumpen. Därefter jobbade jag på Hotell Tylösand i Halmstad i 15 år där jag blev hotellchef efter några år. Jag har även drivit eget hotell i Hjo och arbetat för en matgrossist där jag hade mycket kontakter med hotell- och restaurangbranschen, berättar Micael.

− Det kändes omvälvande när jag först fick frågan om att bli hotellchef på Skara Stadshotell men nu är jag i fasen där jag bara vill sätta igång. Jag är vattenkammad och klar, skrattar Micael.

Sätta riktningen för hotellet

Efter den omfattande renovering som hotellet genomgått är det de mjukare värden som står på tur.

− Kulissen på Skara Stadshotell är fantastisk och där behöver vi i dagsläget inte göra mer, den fysiska produkten är klar. Nu behöver vi fokusera på de mjuka värdena och hur vi ska positionera oss för att locka gäster. Vi behöver ta ut riktningen, kartlägga vilka våra gäster är och deras förväntningar på oss och bestämma vad vi vill kommunicera, säger Micael.

Att vara med och utveckla en hotellkedja är också något som lockar med uppdraget.

− En annan del i mitt uppdrag blir att vara med och utveckla hotellkedjan Jula Hotell. Jag vet vilka utmaningar som kan dyka upp och hoppas kunna bidra med min kunskap och erfarenhet. Att bli en del av Jula Hotells framtid känns väldigt spännande, fortsätter Micael.

Bidrar med viktiga insikter

− Micael har en gedigen branscherfarenhet men vet också hur man utvecklar och etablerar hotell. Han kommer in med rätt kunskap och engagemang och jag ser fram emot att utveckla Skara Stadshotell tillsammans med honom. Micael kan även bidra med viktiga insikter i utvecklingen av Jula Hotell och det ser vi som en stor tillgång i vår fortsatta expansion, avslutar Mikaela.

För ytterligare information

Mikaela Grundström, VD Jula Hotell

e-mail [email protected]

Tel + 46 760 163 000

Jula Holding är en familjeägd koncern som idag associeras med allt från retail och fastigheter till finans, logistik, hotell och miljö & energi. Julas ägare Karl-Johan Blank har varit med sedan starten och byggt upp Jula tillsammans med sina föräldrar sedan bolaget grundades på gården Jultorp utanför Vara. 2019 etablerades koncernbolaget Jula Hotell AB som idag består av fyra anläggningar — Skara Konsthotell, Skara Stadshotell, Gyllene Uttern och Gysinge Herrgård. Jula Hotell är inne i en expansiv fas och söker aktivt efter fler fastigheter med rätt potential: https://julaholding.com/sv/hotellprospekt/.

Jula Holdingkoncernens huvudkontor finns i Skara. Koncernen har cirka 4500 anställda och 2021 omsattes drygt 10,4 miljarder SEK. Besök gärna www.julaholding.com för mer information.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.