Mikael Olsson utses till VD i Dalsspira mejeri

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

Styrelsen i Dalsspira mejeri har idag, den 17 december, beslutat att utse Mikael Olsson till VD från och med den 1 januari 2022. Malin Jakobsson, som varit verksam i bolaget under lång tid och VD sedan 2015, är även fortsättningsvis en nyckelperson för Dalsspira och har därför utsetts till vice VD med särskilt fokus på marknad och försäljning och kvarstår som VD under återstoden av 2021.

Genom utnämnandet av Mikael Olsson är det styrelsens ambition att ytterligare öka bolagets kommersiella fokus och tydlighet gentemot kunder och samarbetspartners. Med sin breda lokala förankring och erfarenhet av bolagsbyggande som entreprenör har Mikael goda förutsättningar att leda Dalsspira framåt. Malin Jakobsson har lagt ner ett stort engagemang och arbete för att etablera Dalsspira som ett starkt och lokalt förankrat mejeri. Det är därför både viktigt och glädjande att Malin kommer stanna kvar inom Dalsspira och tillsammans med Mikael fortsätta arbetet mot lönsamhet, säger styrelseordförande Per Lönn.

För frågor om bolaget, vänligen kontakta:
Malin Jakobsson, VD
E-post: [email protected]
Telefon: 073-068 82 18

Om Dalsspira mejeri AB

Dalsspira mejeris affärsidé är att erbjuda lokalproducerade komjölksprodukter med god smak och unika egenskaper. Med Dalsspiras produkter kan alla konsumenter göra ett val som känns bra i magen. Dalsspira mejeri värnar om djur, människor och landskap.

Dalsspira mejeri – det känns bra i magen

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.