Milstolpe i Göteborg – uthyrning av första etapp i Partille Port

| 8 juni, 2022 | 0 kommentarer

Heimstaden, Sveriges största privata bostadsfastighetsbolag, påbörjar idag uthyrningen av sitt första nyproduktionsprojekt i Göteborgsområdet, Partille Port. En milstolpe i bolagets etablering på västkusten. Byggnationen färdigställs i två etapper, varav första etapp om 118 hyreslägenheter nu blir tillgänglig för allmänheten. 

Partille Port blir en del av centrala Partille där bostäder, handel och närhet till natur och nöje skapar en levande stadsdel. Här håller Heimstaden på att uppföra 231 välplanerade bostäder, 1-3 RoK, 24-71 kvm.

I Partille Port bygger Heimstaden också enligt miljöbyggnad Silver, vilket innebär att innemiljön i bostäderna uppfyller olika kriterier, såsom ventilation, värme, dagsljus med mera. Bostäderna byggs med omsorgsfullt utvalda material med hänsyn till miljön och de som ska bo där.  

Uthyrningsperioden av etapp 1 pågår fram till 27 juni, därefter sker tilldelning. Uthyrningen av etapp 2 med resterande 113 lägenheter uppskattas ske till hösten.

Mer information om projektet går att ta del av här

För mer information, kontakta:
Robin Wilhelmsson, kommunikationschef
[email protected]

Om Heimstaden
Heimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med ca 150 000 lägenheter och ett fastighetsvärde om ca 321 miljarder SEK. Vi förvärvar, utvecklar och förvaltar bostäder med ett långsiktigt perspektiv. Vägledda av vårt skandinaviska arv och våra värderingar Care, Dare och Share – strävar våra 2100 medarbetare på 10 marknader efter att uppfylla målet om att erbjuda omtänksamma boende som förenklar och förgyller livet för våra kunder. För mer information besök www.heimstaden.com.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.