MTG:s kapitalmarknadsdag flyttas till Kv1 2022

| 1 oktober, 2021 | 0 kommentarer

STOCKHOLM — Modern Times Group MTG AB (MTG) meddelar I dag att bolaget skjuter på sin utannonserade kapitalmarknadsdag, med avsikt att hålla den så tidigt som möjligt i det första kvartalet 2022.

Den tidigare offentliggjorda kapitalmarknadsdagen för Modern Times Group MTG AB den 7 december 2021 kommer att flyttas till så tidigt som möjligt i Kv1 2022. Nytt datum för kapitalmarknadsdagen kommer att meddelas med god framförhållning tillsammans med information om tid och plats, samt erbjudna former för deltagande: digitalt, fysiskt på plats med mera. Registrering kommer att ske via bolagets hemsida i närmare anslutning till evenemanget.

För mer information:

Oliver Carrà, Director of Public Relations & Public Affairs
Direkt: +46 (0) 70 464 44 44, [email protected]
Följ oss: mtg.com / Twitter / LinkedIn

Om MTG:

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) är ett strategiskt operationellt investeringsbolag inom esport- och spelunderhåll ning. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (‘MTGA’ och ‘MTGB’).

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *