Netmore Group AB (publ) och Falkenberg Energi AB samarbetar för utbyggnad av IoT-nät i Falkenbergs Kommun

| 30 mars, 2020 | 0 kommentarer

Falkenberg Energi har valt att samarbeta med Netmore för utbyggnaden av Internet of Things (IoT) baserat på LoRaWAN-teknik i Falkenbergs kommun. Sedan september 2019 har Falkenberg Energi utvärderat tekniken och dom har nu valt att satsa på LoRaWAN och bygga ut nätet i hela kommunen. IoT-nätet kommer användas internt av elbolaget men även av olika verksamheter inom Kommunen och privata aktörer.

“Det ska bli spännande att se hur detta samarbete kan påverka digitaliseringen i Falkenbergs kommun. Möjligheterna med Internet of Things är enorma och Falkenberg Energi besitter stor teknisk förståelse vilket kommer resultera i en spännande framtid för både kommunen och vårt samarbete” säger Fredrik Skoglund, Head of Connected City, Netmore

”Digitalisering är ett av kommunens viktigaste utvecklingsområden. Just nu satsas det på ny teknik för att möta de krav som förväntas av medborgare och kunder. Därför känns det extra bra att vi på Falkenberg Energi tillsammans med Netmore kan tillhandahålla en infrastruktur som möjliggör detta för framtiden.” säger Johan Pärlsjö, Digitaliseringsansvarig, Falkenbergs Energi AB

För mer information,

Fredrik Skoglund, Netmore, [email protected]

Johan Pärlsjö, Falkenbergs Energi, [email protected]

Netmore Group AB är en IoT-operatör som utvecklar heltäckande lösningar för städer, industrier, fastigheter och bostäder. Tillsammans med våra partners bygger vi säkra och hållbara ekosystem för Internet of Things, lokalt, nationellt och globalt. Netmore Group bildades 2010 och är sedan 2017 listade på Nasdaq First North Growth Market.

G&W Fondkommission är företagets Certified Adviser för listningen på Nasdaq First North Growth Market.

Tel: 08-503 000 50, e-mail: [email protected]

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *