Nu är Corepart en del av Nordic LEVEL Group

| 13 maj, 2022 | 0 kommentarer

Förvärvet av säkerhetsaktören Corepart med säte i Stockholm och ca. 30 medarbetare är nu genomfört och blir därmed en integrerad del av Nordic LEVEL Group. Tillväxten, organiskt och via förvärv, fortsätter och koncernen har nu en årstakt om drygt 450 MSEK i omsättning. Genom förvärvet av Corepart har koncernen tagit ytterligare ett stort steg mot omsättningsmålet om 1 mdr 2026.

Koncerns VD, Thomas Lundin, kommenterar förvärvet och koncernens utveckling på hemsidan https://nordiclevelgroup.com/investor-relations-2/
 

För ytterligare information:

Thomas Lundin,
VD och Koncernchef Nordic LEVEL Group

Tel 08 620 82 00
[email protected] 

Nordic LEVEL Group – Enabling our clients to live a levelled life

Nordic LEVEL Group är en förvärvsdriven koncern som utvecklar och integrerar bolag, med exponering mot säkerhetssektorn. Koncernen är en helhetsleverantör av tillförlitliga och moderna trygghets- och säkerhetslösningar samt tjänster. Verksamheten bedrivs genom koncernens dotterbolag på den nordiska marknaden. Koncernens är verksam inom tre kärnområden: Advisory, Technology och Operations. Koncernens mål är att öka både den upplevda och faktiska säkerheten i samhället, särskilt fokusera på samhällskritisk verksamhet samt säkerställa att dess kunder ska kunna leva ett så bra liv som möjligt, trots ovanliga utmaningar. Bolaget grundades 1989 och har sitt huvudkontor i Stockholm. För mer information, vänligen besök: www.nordiclevelgroup.com

Nordic LEVEL Groups aktie handlas under kortnamnet LEVEL på Nasdaq First North Growth Market och Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser, tel +46 8 463 83 00 eller [email protected].

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.