Nu öppnar cocktailbaren MAP Petite Maison i Stockholm

| 1 september, 2022 | 0 kommentarer

1 september öppnar den internationella cocktailbaren MAP Petite Maison på Vasagatan 38 i Stockholm. Den intima baren med femton platser satsar på moderna cocktails, premiumsprit, tapas och konst. Bakom öppningen står den hyllade cocktailbaren MAP Maison i London.

På nya MAP Petite Maison i Stockholm serveras både klassiska samt egna experimentella cocktails som hämtat inspiration från hela världen. Det finns även möjlighet att avnjuta utvalda tapas från Medelhavet som skapats för att passa till barens cocktails, whisky och rom.

– MAP Petite Maison är den första fristående internationella cocktailbaren i Stockholm vilket gör öppningen extra spännande. Målet är att skapa en intim och personlig upplevelse för alla som uppskattar cocktails och kvalitetssprit, säger Melissa Frangi som är Global Bars Manager på MAP.

Under åren har MAP Maison i London byggt upp en personlig direktkontakt med flera av världens främsta destillerier. Det innebär att även baren i Stockholm får ett sortiment utöver det vanliga med flera rariteter på hyllorna, inte minst inom skotsk och japansk whisky.

Konsten på MAP Petite Maison byts regelbundet ut och till varje utställning skapas en ny cocktail som inspirerats av verken. Först ut är den svenska konstnären och skulptören Tomas Lacke som hämtat sin inspiration från både klassiskt oljemåleri och gatukonst. Hans verk kombineras med cocktailen Kintsugi som bygger på Ki No Bi Kyoto Dry Gin.

MAP Petite Maison som öppnar 1 september har femton sittplatser och erbjuder både bokningar samt drop-in i mån av plats. Öppettiderna är initialt från 15:00 till 01:00 från tisdag till lördag.

För mer information kontakta:
Melissa Frangi, Global Bars Manager
[email protected]

Om MAP Petite Maison
MAP Petite Maison ligger på Vasagatan 38 i Stockholm och är en internationell cocktailbar där premiumcocktails, exklusiv sprit står i centrum. Verksamheten drivs av Joseph Arowolo och Cecilia Biveson som tillsammans även grundat cocktailbaren MAP Maison i London 2015.

www.mapetitemaison.se

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.