Ny tillförordnad koncern-VD i ScandBook

| 17 december, 2021 | 0 kommentarer

ScandBook´s koncern-VD Håvard Grjotheim kommer av hälsoskäl tillfälligt att trappa ned på sina åtaganden i ScandBook. Från och med den 1 januari 2022 kommer därför Paulius Juska som nu är VD för ScandBook UAB och som tidigare även varit koncern-VD att bli ny tillförordnad VD för koncernen och ScandBook AB. Paulius Juska kommer även att kvarstå som VD för ScandBook UAB. Håvard Grjotheim fortsätter som styrelsemedlem i bolaget och kommer att fortsätta arbeta med strategiska frågor.

Falun den 17 december 2021

Styrelsen i ScandBook Holding AB (publ)

För ytterligare information vänligen kontakta:

Håvard Grjotheim, Vd ScandBook Holding AB, telefon +47 908 28 564, [email protected]

Om ScandBook
Koncernen består av moderbolaget ScandBook Holding AB samt dotterbolagen ScandBook AB i Falun och ScandBook UAB i Klaipeda Litauen, där moderbolaget bedriver koncernadministrativa uppgifter. ScandBook producerar böcker, främst skönlitteratur i hårdband- mjukband- och pocketutförande. Bolagen fokuserar på svartvitt tryck och tryckningen sker både digitalt och i offset. Utöver böcker erbjuder
ScandBook specialeffekter och ytbehandlingar av trycksaker samt bokdisplayer. Vi kan genomföra samtliga moment i tillverkningen internt. Med andra ord kontrollerar vi kedjan ifrån sättning och pappersval till slutkvalitet på den färdiga produkten. Detta är en stor konkurrensfördel då det innebär korta ledtider och kostnadsbesparingar för våra kunder.

Affärside: ScandBook skall skapa god lönsamhet genom att vara kundens förstaval som samarbetspartner vid produktion av böcker.

Vision: ScandBooks vision är att utvecklas till en integrerad leverantör som tar ett helhetsgrepp om bokförlagens samtliga behov för tillverkning och distribution av böcker.

ScandBooks aktie är noterad på Nasdaq First North Growth Market med kortnamnet SBOK. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB, telfonnummmer: +46 8-463 83 00, E-post: [email protected] Mer information om bolaget finns på www.scandbook.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.