Pluto TV hedrar Storbritanniens drottning Elizabeth II med flera dokumentärer

| 9 september, 2022 | 0 kommentarer

Stockholm, 9. September 2022 – Pluto TV, en streamingtjänst från Paramount, hedrar den högt älskade drottningen Elizabeth II (1926–2022), som satt över 70 år på tronen och är Storbritanniens längst sittande monark. Pluto TV visar fyra dokumentärer om drottningen som får premiär under dagen och kan ses helt gratis på streamingtjänsten.

Andrew Scarborough (Downtown Abbey, Emmerdale) har berättarrösten I The Queen in Her Own Words. Här lär vi känna drottningen bättre, från hennes första offentliga tal i 14-årsåldern till hennes senaste uppdrag, däribland 75-årsdagen för D-dagen.

I Royal Secrets ges vi en unik inblick i livet till kvinnan som aldrig var förväntad till att bli drottning, medan Royal Jewels berättar om hennes personliga, och extraordinära, juvelsamling. Kate: A Young Queen in Waiting fokuserar på livet till hertiginnan av Cambridges popularitet och roll i kungafamiljen, med exklusiva bilder från hennes arbete under pandemin.

För mer information:

Emma Strøbæk 
PR Manager – Paramount, Nordics
Tel: 0730318346
Mail: [email protected]

Om Pluto TV:

Pluto TV, en del av Paramount Global, är den ledande gratis streaming-tv-tjänsten och levererar hundratals linjära livekanaler och tusentals on-demand-titlar till en global publik på över 64 miljoner aktiva användare i månaden. Den Emmy®-belönade streamingtjänsten erbjuder en mångfald av kanaler, i samarbete med nästan 400 internationella medieföretag med ett brett utbud av genrer, språk och kategorier med filmer, tv-serier, sport, nyheter, livsstil, barnprogram och mycket mer. Pluto TV kan lätt nås och streamas via mobil, webb och anslutna tv-enheter. Med huvudkontor i Los Angeles sträcker sig Pluto TV:s växande globala fotavtryck över 3 kontinenter och 30 länder.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.