Tanalys

Positivt mottagande av Tendos produkt OneGrip vid ISCoS 2023

Tendo AB (”Tendo” eller “Bolaget”) har nyligen medverkat på den internationella konferensen International Spinal Cord Society (ISCoS) 2023. Tendo presenterade sin innovativa produkt OneGrip som erbjuder avancerade lösningar för personer med ryggmärgsskador och intresset för produkten var stort. Tendo kommer nu följa upp de kontakter som etablerades under konferensen och väga in dialogerna i kommersialiseringsarbetet med OneGrip.

Tendo har nyligen medverkat på den 62:a International Spinal Cord Society Annual Scientific Meeting (ISCoS 2023) som ägde rum i Edinburgh, Skottland den 8:e till den 11:e oktober 2023. Syftet med medverkandet var att öka kännedomen om Tendo och produkten OneGrip, nätverka med ledande inom området samt inleda dialoger med möjliga distributörer och affärspartners. Däribland ledande läkare, arbets- och fysioterapeuter, KOL’s, specialister på ryggmärgsskador och andra viktiga intressenter. Tendo noterade att det var ett stort intresse bland deltagarna för Bolagets produkt och teknologi.

 

Peter Andersson, Commercial Lead på Tendo kommenterar:

”ISCoS är en av de viktigaste mässorna inom området för ryggmärgsskador. Besökarna visade stort intresse för vår teknologi och uppskattade att få se OneGrip på plats och var imponerade av den. Under konferensen hade vi flera givande dialoger vilket har resulterat i nya potentiella affärskontakter och ökad kunskap om våra möjligheter till förskrivningar på internationella marknader, vilket är otroligt spännande. Vårt deltagande på ISCoS var även ett sätt att förbereda och öka våra kunskaper inför vår kommande CE-märkta produkt. Vi är upprymda över all positiv respons vi har erhållit och vi kommer nu följa upp de kontakter som har genererats.”

För mer information om Tendo, vänligen kontakta:
Sofie Woge, VD, Tendo
Telefon: (+46) 760 – 21 22 13
E-post: sofie@tendoforpeople.se

Kort om Tendo
Tendo AB är ett medicintekniskt bolag som utvecklar och säljer medicintekniska robotiserade hjälpmedel till personer med funktionsnedsättningar i händerna. Bolagets första produkt, Tendo OneGrip, är en handske med integrerat exoskelett som ger styrka och rörlighet i händerna till personer med begränsad, eller saknad handfunktion till följd av en ryggmärgsskada. Bolaget är beläget i Lund i Sverige. Tendo AB är noterat på den svenska Spotlight Stock Market. Mer information på www.tendoforpeople.se.

Exit mobile version