Respons på Corvex Managements kommentar

| 4 maj, 2022 | 0 kommentarer

Kindred Group plc (Kindred) har noterat den kommentar som kommunicerats av Corvex Management tidigare idag gällande deras investering i Kindred, en ansedd och ledande aktör på den globala digitala spelmarknaden. Bolagets styrelsen och ledning har tilltro till och är fullt ut engagerade i bolagets strategi.

”Vi är trygga med bolagets långsiktig möjligheter och potentialen i aktieägarvärdet. Vi välkomnar och ser fram emot en fortsatt konstruktiv dialog med alla våra aktieägare”, säger Evert Carlsson, styrelseordförande i Kindred Group.

För ytterligare information:
Patrick Kortman, Director of Corporate Development & Investor Relations, +46 723 877 438
Alexander Westrell, Director of Communications, +46 73 7071686
[email protected]
[email protected] 

 

Om Kindred Group 
Kindred Group är ett av världens ledande nätbaserade spelbolag med verksamhet i Europa, Nordamerika och Australien. Kindred Group erbjuder underhållning i en säker, trygg och hållbar miljö för över 30 miljoner kunder via något av de 9 varumärken som ryms inom koncernen. Bolaget har mer än 2 000 medarbetare globalt, medgrundare av European Gaming and Betting Association (EGBA), samt IBIA, International Betting Integrity Association. Kindred Group är granskat och certifierat av eCOGRA för överensstämmelse med EU:s rekommendation om principer för konsumentskydd och spelansvar från 2014 (2014/478/EU). Kindred Group är noterat på Nasdaq Stockholm Large Cap. Läs mer på www.kindredgroup.com  

Nasdaq Stockholm, KIND-SDB  

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.