Sätt guldkant på julen!

| 19 september, 2022 | 0 kommentarer

Från spröda pepparkakor och fluffiga lussebullar till ståtliga tårtor, kakor och härligt godis

Hösten går fort och snart är det äntligen jul igen. Under den kalla och mörka årstiden är det fantastiskt att umgås kring tända ljus och smaka på alla godsakerna man bakat. I den här boken får vi ta del av matkreatören och kokboksförfattaren Lena Söderströms alla julfavoriter – på Lenas vis. Från kanelbullecheesecake, mandelmusslor med vit chokladkräm och sockerfrostade lingon, glöggmuffins med polkafrosting och konjakskringlor till mintkyssar och julens prinsesstårta. Vi får fler än 60 recept med det bästa till julens alla festligheter och de vackra och inspirerande bilderna är fotade av Lena Söderström

Utgivning: 2022-09-28

ISBN: 9789155271244

Bokförlaget Semic
08-799 30 50
[email protected]
Press- och marknadskontakt: Cilla Wikström, [email protected]
 

Bokförlaget Semic startade sin verksamhet i juni 1950. Vi ger ut cirka 80 böcker per år om mat och dryck, handarbete, hobby och inredning, blommor och trädgård, djur och natur, sport och fakta samt böcker för barn och ungdomar, kalendrar och julklassiker. Vi trycker våra böcker i stora upplagor, säljer dem till bra priser och når många läsare. Merparten av vår utgivning är svenska originalböcker. Bokförlaget Semics redaktion, marknadsavdelning och produktionsavdelning är förlagda till Sundbyberg. Bokförlaget Semic är en del av Bonnierförlagen AB.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.