Save the date: MTG håller Kapitalmarknadsdag 7 december 2021

| 20 juli, 2021 | 0 kommentarer

STOCKHOLM, 20 juli, 2021 — Modern Times Group MTG AB (MTG) bjuder in analytiker, investerare och medierna till bolagets Kapitalmarknadsdag som kommer att hållas den 7 december 2021 I Stockholm.

Kapitalmarknadsdagen planeras att genomföras som ett fysiskt evenemang, men med relevanta försiktighetsåtgärder ur smittskyddsperspektiv vidtagna givet att Coronaviruspandemin ännu pågår.

När: Tisdagen den 7 december 2021

Var: Stockholm, Sverige: Hotel At Six, Brunkebergstorg 6. För vägbeskrivning se länk

Kapitalmarknadsdagen kommer också att streamas live digitalt för de som föredrar deltagande på distans, och efter genomförandet kommer en inspelning göras tillgänglig på www.mtg.com.

Under Kapitalmarknadsdagen kommer MTG:s koncernledning presentera bolagets strategiska inriktning och framtiden för dess två investeringsvertikaler för gaming och esport. Utvalda koncernbolag kommer också att hålla presentationer under dagen.

Evenemanget kommer innebära möjligheten att ställa frågor till MTG:s koncernledning och företrädare för deltagande koncernbolag.

En formell inbjudan som inkluderar agenda och registreringsdetaljer kommer att distribueras i närmare anslutning till genomförandet av evenemanget.

För mer information:

Lars Torstensson, Chief Financial Officer and EVP Communications & IR
Direkt: +46 (0) 70-273 48 79, [email protected]

Oliver Carrà, Director of Public Relations & Public Affairs
Direkt: +46 (0) 70 464 44 44, [email protected]

Följ oss: mtg.com / Twitter / LinkedIn

Om MTG:

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.) (www.mtg.com) är ett strategiskt förvärvs- och driftsbolag inom gaming- och esportunderhållning. Vi har vårt ursprung i Sverige och våra aktier är noterade på Nasdaq Stockholm (’MTGA’ och ’MTGB’).

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *