SealWacs AB: Rapporterad handel i Sealwacs aktie

| 8 september, 2021 | 0 kommentarer

Som tidigare kommunicerats den 27 augusti består Sealwacs AB (publ) (”SealWacs” eller ”Bolaget”), nu av ett moderbolag och två norska dotterbolag, MaxSnus.no AS (”MaxSnus”) och We Care AS (”We Care”). När nu de norska aktieägare som valts in i SealWacs styrelse succesivt erhåller aktier i Bolaget, som betalning för aktierna i We Care respektive Maxxnus registreras detta som insynsköp av aktier. Det är viktigt att påpeka att det endast rör sig om ett rent byte av aktier som en följd av förvärven.

Det har inte gjorts några övriga insynstransaktioner i SealWacs aktie. Det är effekten av det omvända förvärvet av norska MaxSnus och därefter förvärvet av norska We Care, som inneburit att de nya styrelseledamöterna erhållit aktier i SealWacs i utbyte mot deras gamla aktier i respektive bolag (vilka nu är dotterbolag i den nya koncernen).

De norska styrelseledamöterna i SealWacs är informerade om att de inte bör handla alls med bolagets aktier, innan Bolaget har tagit sig igenom den pågående omnoteringsprocessen hos Spotlight.

Claes Holmberg, styrelseordförande. Telefon: +46708254547, E-post: [email protected]

SealWacs AB, c/o Mcon AB, Södra Larmgtan 4 411 16 Göteborg

Tel: +46 70 825 45 47 www.sealwacs.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *