Skandia höjer bolåneräntan och sparräntan

| 29 juni, 2022 | 0 kommentarer

Med anledning av ändrade marknadsräntor justerar Skandia räntan på bolån med 3 månaders bindningstid och sparräntan på Sparkontot och Skandiakontot. Förändringarna gäller från och med onsdag 29 juni.

Bolåneräntan för 3 månaders bunden ränta höjs med 0,35%-enheter som en anpassning till de ökade upplåningskostnaderna. Samtidigt höjer vi även inlåningsräntan för Sparkontot och Skandiakontot, vilket ger en ny ränta från första kronan motsvarande 0,25% för Sparkontot och 0,35% för Skandiakontot. 

Skandias prismodell bygger på transparens

Skandia erbjuder alltid färdigförhandlade räntor. Räntan bestäms av bolånets storlek, belåningsgrad och löptid. Dessutom får kunder med tjänstepension ytterligare rabatt.

Bolånekalkylen är en del av Skandias transparens där kunden enkelt kan räkna på vilken ränta som erbjuds.

Mer information om Skadias bolåneräntor hittar du här: https://www.skandia.se/lana/bolan/

För ytterligare information:
Johanna Näsholm, presskontakt, 072 221 14 94
[email protected]

Pressrum inklusive foton finns på Skandia.se

Om Skandia
Skandia är ett pensionsbolag som erbjuder tjänstepension med förebyggande hälsoförsäkring för att du ska kunna bygga grunden till en trygg pension och vara frisk på vägen dit. Vi har drygt 800 miljarder kronor under förvaltning. Vi låter pengarna jobba på ett sätt som ger bra avkastning åt våra drygt 1,8 miljoner kunder och samtidigt bygger vi ett bättre samhälle. Hos oss finns också en bank för bolån och sparande som möjliggör att hantera hela din ekonomi från pension till räkningar. Läs mer på www.skandia.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.