Snabbväxande IMI förvärvar Agrippa Solutions

| 28 juni, 2022 | 0 kommentarer

IMI (Industri-Matematik International AB), har utökat sitt erbjudande genom förvärvet av Agrippa Solutions. Agrippa erbjuder mobila lösningar inom avvikelsehantering och kontinuerligt förbättringsarbete för logistikintensiva bolag. Med en kombinerad expertis inom supply chain management kommer IMI och Agrippa tillsammans att skapa mervärde för befintliga såväl som nya kunder.

A picture containing person, floor, gallery, standingDescription automatically generated

Under 50 års tid har IMI i nära samarbete med sina kunder utvecklat en rad robusta IT-system för att stötta affärskritiska processer inom lager- och automatiserad orderhantering. Tillskottet av Agrippa Solutions breddar IMIs erbjudande och förmåga att stödja företag inom avvikelsehantering och kontinuerligt förbättringsarbete. Agrippas system erbjuds som en fristående lösning eller integrerat till affärssystem eller lagerhanteringssystem.

Ett verktyg för avvikelsehantering för grossister och detaljhandel

Effektiv avvikelsehantering är en växande trend inom logistikvärlden. Agrippa erbjuder en kraftfull mobilapplikation som är välkänd för sitt effektiva användargränssnitt för frontpersonal.

För tillfället fokuserar Agrippa på tre produktområden – Avvikelsehantering, Detaljhandel och Livsmedelssäkerhet. Med den imponerade kundbasen i Norden inkluderas stora namn så som ASKO, Haugen Gruppen, Plantagen, Europris, Elektroskandia och Nordic Choice Hotels. Agrippa Solutions har kontor i Norge och Polen.

IMIs vd Niklas Rönnbäck är entusiastisk över vad Agrippa kommer att tillföra företaget: ”IMIs vision är enkel – vi vill göra det möjligt för företag att bli världsledande inom hållbar och robust logistik. Med Agrippa lägger vi till ytterligare best-of-breed-lösningar för att hjälpa företag på den vägen.”

Agrippa Solutions CEO Christian Svendsen: “Agrippas kvalitetssystem har en viktig rolle å spille for å gjøre forsyningskjedene bærekraftig. IMIs oppkjøp styrker Agrippa Solutions leveransekapasitet og passer inn i vår strategi for internasjonal vekst.”

Avtalet signerades 23.06.2022. 

Niklas Rönnbäck CEO IMI
[email protected]
+46705531999

Christian Svendsen CEO Agrippa Solutions
[email protected]
+4798204848

IMI är en ledande mjukvaruleverantör inom hållbar logistik, order- och lagerhantering. IMI:s helhetslösningar och expertkunskap inom logistikområdet är centrala för att automatisera och effektivisera distribution av snabbrörliga varor för internationella och marknadsledande företag.

Agrippa Solutions är ett IT företag som erbjuder en egenutvecklad Software-as-a-Service (SaaS) mjukvara. Fokus i Agrippas avancerade mjukvara är att optimera logistikkedjor och avvikelsehantering.

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.