Storsatsning hos 1×2.se: Bettingtips och odds under Fotbolls-EM

| 8 juni, 2021 | 0 kommentarer

Fotbolls-EM startar officiellt på fredag men hos 1×2.se är EM-festen redan i gång. Speltips har börjat trilla in och oddsdata från Sveriges största spelbolag uppdateras kontinuerligt. Höjdpunkterna presenteras på nylanserade 1×2.se/fotbolls-em-2021 – din portal till allt som rör EM 2021.

Vid det förra europeiska mästerskapet i fotboll (2016) passade många svenska spelbolag på att lansera sport och odds. För att ta plats på marknaden togs bonusar i alla upptänkliga format till hjälp men sedan dess har Sverige fått en reglerad spelmarknad som begränsar bonuserbjudanden till ett per kund. Det betyder att spelbolagen under årets evenemang måste konkurrera med sin huvudprodukt: Oddsen.

EM är årets största bettinghändelse och antalet odds kan vara överväldigande även för erfarna spelare, men som Sveriges främsta oddsjämförelsesajt är detta något som välkomnas av 1×2.se. EM-portalen står redo med:

  • Odds på aktuella möten och spännande outrights (vem som vinner skytteligan, lag som tar sig till finalen, etcetera)
  • Relevanta speltips från fotbollsexperter
  • Spelschema, grupptabeller och TV-tablå

EM-portalen är ett kondensat av andra avdelningar på 1×2.se, främst den för odds där alla EM-odds från Sveriges bästa spelbolag kan jämföras. Höjdpunkter därifrån kommer feedas in i portalen så att läsare enkelt ser vad som är på gång för dagen, och såklart var bäst odds erbjuds.

En annan viktig avdelning är den för speltips. Dessa kommer såklart också visas på samlingssidan så att läsare kan få tips om var det finns värde att hämta. Speltipsen kommer från ledande svenska experter.

För att göra portalen mer effektiv och bettingfokuserad så har en djuplodande EM-guide lagts på en egen undersida. Där hittar läsare information om de olika grupperna, arenorna där matcherna går, och såklart hur lagen ser ut.

Mycket annat har vässats hos 1×2.se inför och med anknytning till fotbollsfesten. Flera svenska bettingsidor har ny välkomstbonus inför EM så de flesta recensioner har uppdaterats. Avdelningen för andelspel kommer med stor sannolikhet ha EM-koppling. Och sist men inte minst, Fredagskänsla, ett nytt livestreaming-koncept på Twitch som lär ha ett och annat att säga om EM.

Du måste vara 18 år för att spela på sport. Spela ansvarsfullt: Stödlinjen.se

Multibrands Digital är ett internationellt bolag som jobbar med online-marknadsföring och lead-generering. Ett bolag i absolut framkant när det gäller att ta fram avancerade tjänster för den internationella spelsektorn.

Taggar:

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *