Tanalys

Sylvain Touron är Getinges nya Frankrike-vd

Med ett stort intresse för människor såväl som hälso- och sjukvården har Sylvain Touron axlat sin nya roll som vd för Getinge Frankrike, där han ser fram emot att kunna erbjuda kunder fler lösningar.

Efter 13 år i läkemedelsindustrin ville Sylvain Touron stanna kvar inom hälso- och sjukvårdsbranschen men samtidigt utnyttja sina tekniska färdigheter inom en annan miljö. Han beslöt sig då för att börja arbeta inom medtech och efter några år i branschen tillträde han i september 2022 rollen som vd för Getinge Frankrike.

Jag tyckte bredden i Getinges erbjudande var spännande och såg möjligheten att lära mig en nya saker. Jag gillade också det faktum att Getinge tar klimatutmaningarna på allvar och vill minska sin miljöpåverkan och därmed bidra till en mer hållbar värld. Det är en kultur som passar mig, säger Sylvain.

Hälso- och sjukvården står fortsatt inför många utmaningar, bland annat en växande befolkning där människorna blir äldre och sjukdomarna blir fler. Behovet av mer och bättre vård växer snabbt.

Situationen ser likadan ut i Frankrike som i resten av världen, och det finns stora möjligheter för oss på Getinge att skapa mer värde tillsammans med kunder och partners, säger Sylvain. En annan stor utmaning just nu är bristen på hälso- och sjukvårdspersonal. Våra digitala lösningar kan vara till stor hjälp när det gäller att skapa säkrare och effektivare arbetsflöden på sjukhus.

Ett halvår in i sin nya befattning samarbetar Sylvain med sina kollegor och med olika intressenter för att öka kundvärdet och resultaten både i Frankrike och globalt.

Jag håller på att lära känna teamet i Frankrike och tittar på hur vi tillsammans kan öka engagemanget ytterligare. Jag gillar verkligen tjänande ledarskap och är djupt övertygad om att man genom att undanröja hinder, uppmuntra och stärka teamen kan skapa hållbara och långsiktiga resultat.

En del av det här årets fokus kommer att ligga på att maximera värdet och underlätta processer så mycket som möjligt för kunderna.

Vi vill göra skillnad genom att fokusera på våra kunders, samhällets och jordens behov.

På frågan om vilka hans favoritinnovationer är inom medtech har Sylvain några som ligger i topp.

En av de saker jag verkligen fascineras av är Getinges INSIGHT-lösning. Det är en verklig gamechanger som skapar enormt värde för patienter och personal genom att underlätta hantering av sängplatser. Det här är ett mycket bra exempel på vad vi måste göra: föra ut nya lösningar på marknaden.

När Sylvain inte arbetar tycker han om att tillbringa tid med sin familj och att dela sin kärlek för att utforska nya kulturer, länder och friluftsliv med sina barn.

Utforska Getinges karriärsidor för att ta reda på hur du kan göra skillnad inom framtidens hälso- och sjukvård och farmaceutisk industri >>

Kontakt:

Anna Appelqvist, Corporate Communications
Telefon: 010 335 5906
E-post: 
anna.appelqvist@getinge.com

Om Getinge
Med en fast övertygelse om att alla människor och samhällen ska ha tillgång till bästa möjliga vård förser Getinge sjukhus och Life Science-institutioner med produkter och lösningar som har utvecklats för att förbättra kliniska resultat och optimera arbetsflöden. Erbjudandet omfattar produkter och lösningar för intensivvård, kardiovaskulära procedurer, operationssalar, sterilgodshantering samt Life Science-sektorn. Getinge har över 10 000 medarbetare världen över och produkterna säljs i mer än 135 länder.

Taggar:

Exit mobile version