Träffa Agrias superhjältehundar i Almedalen!

| 4 juli, 2022 | 0 kommentarer

Att hundar kan göra underverk för oss människor, det vet de flesta vid det här laget. Men vissa hundar sticker ut lite extra! De är välutbildade och ägnar sina dagar åt att använda sina superkrafter till att skapa ett bättre samhälle, de sprider kärlek och glädje men hanterar också allvarliga ämnen. Missa inte hjältehundarna Bruse, Moltas och Lykke i Agrias monter under Almedalsveckan.

Träffa de fina hjältehundarna i Agrias monter under Almedalen! Sjöräddningshunden Bruse, vårdhunden Moltas och antidopinghunden Lykke.

– Jag är så imponerad av våra superhjältehundar! Vilka fina insatser de gör för människor, men också för samhället i stort. Det verkar inte finnas någon begränsning för hur hundar kan vara med och skapa nytta och värde, säger Patrik Olsson, hundexpert på Agria Djurförsäkring.

  • Sjöräddningshunden Bruse räddar liv

Tillsammans med sin förare Christian Björses räddar Bruse människor i sjönöd utanför Gotlands kust på uppdrag av Sjöräddningssällskapet. Förutom att Bruse och Christian kommer besöka Agrias monter bjuder de på ett iscensatt sjöräddningsdrama på måndagen den 4 juli kl 18 där Bruse visar hur han arbetar i vågorna.

  • Vårdhunden Moltas sprider glädje och värme

Moltas och hans förare Anette Jirbäck hjälper svårt sjuka barn på Astrid Lindgrens Barnsjukhus, BUP och Lilla Erstagården (barnhospice). Hans uppgift är att finnas som motivation, uppmuntran, öka välbefinnande och livskvalité, lindra depressioner, minska oro och ångest men också att glädja barnen och deras familj. Att se sitt svårt sjuka barn leka och skratta betyder väldigt mycket för föräldrarna. När barnen orkar tar han med dem ut på promenad. Barnen kan också bearbeta sin rädsla genom små uppgifter som att lägga bandage och lyssna på hans hjärta.

  • Riesenschnauzern Lykke är antidopinghund

Lykke är utbildad till antidopninghund inom travsporten. Han och hans förare Fia Mårdfelt används på flera olika travbanor i landet för att upptäcka otillåtna preparat Lykke är fram för allt utbildad i att upptäcka otillåtna preparat i tävlingshästarnas urin i hästboxen, men kan också nosa upp sprutor, burkar och flaskor med otillåtna preparat som kan finnas i stallarna.

Träffa hjältehundarna hos Agria!

Var: Agrias monter, nummer 440

När: 4-5 juli

Kontakt: Pernilla Melander, [email protected] eller 070-57 93 111

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.