VaccinDirekt öppnar i Kista Galleria

| 1 juli, 2022 | 0 kommentarer

Efterfrågan på olika slags vaccin ökar igen då folk åter har börjat resa efter pandemiåren. Nordens största vaccinationskedja VaccinDirekt satsar på en ny mottagning som öppnar den 18 juli i Kista Galleria.

– VaccinDirekt har länge varit intresserade av att öppna en mottagning i Kista Galleria och har nu hittat rätt lokal med rätt läge. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att hålla sig friska genom att erbjuda vaccin på ett lättillgängligt sätt via våra mottagningar och Fästingbussen. Vi ser fram emot att få välkomna både vuxna och barn till vår nya mottagning i Kista Galleria, säger Toni Haapanen, VD på VaccinDirekt.

VaccinDirekt är Nordens största vaccinationskedja med mottagningar och vaccinations-bussar i både Sverige och Finland. Företaget, som har arbetat med förebyggande hälsovård i 50 år, erbjuder vaccinationer, reserådgivning, hälsokontroller, tester och utfärdar läkarintyg på ett 30-tal vaccinationsmottagningar.

– Vi har idag 9 mottagningar i Stockholm och VaccinDirekt Kista blir ett starkt tillskott i nordvästra Stor-Stockholm. Vi har stort fokus på att ligga i framkant gällande resevaccinationer och detta tror vi kommer att uppskattas av kunderna som besöker oss i Kista Galleria, säger Toni Haapanen.

Katja Bolander, centrumchef för Kista Galleria, välkomnar VaccinDirekt till gallerian.

– Det ligger i linje med vår strategi att erbjuda olika typer av hälsoservice till våra besökare och vi är därför väldigt glada över att VaccinDirekt flyttar in hos oss i Kista Galleria. På detta sätt kan våra besökare enkelt och smidigt få hjälp med reseråd och vaccinationer, säger Katja Bolander.

Katja Bolander

För mer information, kontakta:
Katja Bolander, centrumchef: [email protected] eller 08-562 532 51

Pia Grahn, kommunikationschef: [email protected] eller 073-037 17 22

Toni Haapanen, VD VaccinDirekt, [email protected] eller 073-430 95 82

Citycon har en stark position som ägare, förvaltare och utvecklare av blandade centrummiljöer, med ett nordiskt fastighetsbestånd värderat till totalt 4,5 miljarder Euro. Företaget strävar efter att skapa långsiktigt hållbara områden – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Bolaget har 35 köpcentrum varav 6 i Sverige. Dessa köpcentrum är centralt placerade i knutpunkter för kollektivtrafik och möter kundernas dagliga behov av livsmedel, hälsovård och tjänster. Därtill driver Citycon ett antal större stadsomvandlingsprojekt med syfte att skapa attraktiva, trygga livsmiljöer för människor och företag. Citycon är noterat på Nasdaq Helsingfors och har en klassificering hos Moody’s (Baa3) och Standard & Poor’s (BBB-). Läs mer på www.citycon.com

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.