Tanalys

Välkommen till en dag med Landskronaborna i fokus

Lördagen den 14 maj kl 10-14 arrangerar Landskrona stad evenemanget ”Snacka om Landskrona” i Stadshuset på Drottninggatan 7. Under dagen får Landskronaborna möjlighet att prata om frågor som är värdefulla för dem. Vi bjuder också på musikunderhållning och aktiviteter för barn.

– Vi är glada över att kunna ha fysiska möten igen, där vi kan träffa Landskronaborna och prata om frågor som är viktiga för dem. Snacka om Landskrona är ett evenemang där vi vill bjuda in till dialog och delaktighet, säger stadsdirektör Carina Leffler.

Under dagen får Landskronaborna chans att prata med både tjänstepersoner och politiker om frågor som rör deras vardag. Besökarna får också möjlighet att träffa medarbetarna i Landskrona stads nya kontaktcenter. Från den 16 maj är kontaktcentret invånarnas väg in för alla kommunala frågor.

– Med kontaktcentret ska det bli enklare och snabbare att få svar på dina frågor. Som invånare, företagare eller besökare i Landskrona ska du inte behöva veta hur staden är organiserad för att veta vart du ska vända dig med din fråga, ärende eller fundering. Vi guidar invånaren rätt och många ärenden kan vi lösa redan i första samtalet, säger Rickard Persson som är enhetschef för Landskrona stads nya kontaktcenter.

Under evenemanget Snacka om Landskrona bjuds det också på musikunderhållning och aktiviteter för barnen.

Mer information om ”Snacka om Landskrona” finns på landskrona.se

Media är välkomna att besöka evenemanget, som startar kl 10.00 lördagen den 14 maj.

För mer information:
Thorsten Karlén, evenemangsansvarig, Landskrona stad, 0418-47 04 99, thorsten.karlen@landskrona.se

Rickard Persson, enhetschef, kontaktcenter Landskrona stad, 0418-47 32 24, rickard.o.persson@landskrona.se

Exit mobile version