Victoria Park erbjuder sommaraktiviteter för barn och ungdomar i Kungsmarken i Karlskrona

| 9 juni, 2021 | 0 kommentarer

I sommar hälsar vi barn och ungdomar välkomna till aktiviteter på fotbollsplanen i Kungsmarken. Projektet är ett samarbete med IFK Karlskrona, Karlskronahem och Hyresgästföreningen.

Vi kommer att erbjuda blandade utomhusaktiviteter i form av fotboll, brännboll, basket med mera. Aktiviteterna pågår under hela sommarlovet med start den 14 juni. Alla barn i åldrarna 10-16 år är välkommen att delta.

Samprojektet ger oss möjlighet att bidra till en meningsfull sommar för våra unga hyresgäster. Merparten av aktiviteterna kommer att arrangeras i Kungsmarken vilket möjliggör att ungdomarna i området kommer kunna delta. Satsningen är en del av vårt bosociala arbete för att skapa en positiv utveckling i vårt bostadsområde med ökad trivsel och gemenskap.

Det senaste året har inneburit social oro och minskad social kontakt för oss alla. För barnen har det inneburit många inställda aktiviteter som är viktiga för deras välmående. Genom vårt samprojekt kan vi bidra till att barnen får en meningsfull sommar med roliga aktiviteter där de får möjlighet att träffas och skapa fina minnen. Nu när många spenderar sommaren hemma känns detta extra viktigt, säger Elna Omanovic, Områdeschef för Victoria Park i Karlskrona.

IFK Karlskrona har haft ett bra samarbete med Victoria Park i flera år. När vi fick en förfrågan om att hjälpa till med sommarlovsaktiviteter i Kungsmarken var det självklart att tacka ja, säger Lars Svensson, IFK Karlskrona.

Hyresgästföreningen tycker att det är viktigt att vara med och erbjuda barn och unga i Kungsmarken en meningsfull sommar. Vi hoppas deltagarna får en rolig och lärorik sommar tillsammans, säger Edit Tornerhjelm, verksamhetsutvecklare Hyresgästföreningen.

Information om tid och plats för sommaraktiviteterna finns på vår hemsida, victoriapark.se/karlskrona

För ytterligare information, vänligen kontakta 
Elna Omanovic, Områdeschef Victoria Park i Karlskrona, 0709 99 26 39, [email protected]

Lars Svensson, IFK Karlskrona, 070 614 75 42, [email protected]
Edit Tornerhjelm, Verksamhetsutvecklare Hyresgästföreningen, 010 459 21 71, [email protected]

 

Kort om Victoria Park
Victoria Park utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtstäder. I vår hållbara förvaltning rustar vi upp och renoverar på lång sikt samtidigt som vi bygger fler bostäder, men framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer – för att göra skillnad. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö.
I Karlskrona äger, förvaltar och utvecklar vi bostadsområden med 1 400 lägenheter. Idag finns vi i 14 städer med 17 000 lägenheter. Och vi växer. www.victoriapark.se

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *