Tanalys

Porsche Carrera Cup Scandinavia fortsätter sitt framgångsrika samarbete med Pontus Frithiof

Nu är det klart att Pontus Frithiof med team får fortsatt förtroende som officiell partner till Porsche Carrera Cup Scandinavia. Det ärofyllda uppdraget sträcker sig vidare under de kommande två åren och inkluderar ett årligt utökat uppdrag för hospitality-loungen. Pontus med team kommer att vara på plats under tävlingshelgerna och servera de tävlande teamen, personal och gäster vällagad frukost, lunch och middag.

Vi är mycket stolta över det fortsatta förtroendet. Att vi från och med i år har fått ett utökat uppdrag med att ordna allt från tältet och passerkort till service på plats är ett kvitto på att det vi gör gör vi bra. Vi ser fram emot de kommande tävlingshelgerna och att få leverera och servera mat och dryck till tävlingsteamen, personal och gäster, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Porsche Race Lounge har under tävlingshelgerna blivit den självklara samlingsplatsen. Den stora restaurangen är det sociala navet mitt i depån där mästerskapens deltagare och gäster kan samlas och umgås mellan tävlingsracen. Den utökade delen av uppdraget, avtalat över ett år, för Pontus och teamet inkluderar allt från byggnatioen av tältet och inredning till passerkort för samtliga under tävlingsdagarna samt all branding i och på restaurangtältet.  

Vi är jätteglada över att vi även i år får ha Pontus som partner till Porsche Carrera Cup Scandinavia. Den förstklassiga nivån på maten och deras höga servicenivå bidrar onekligen till en fin helhetsupplevelse för våra kunder och team under tävlingshelgerna, säger Sanna Strömbäck, marknadschef, Porsche Sverige.

Porsche Carrera Cup Scandinavia är Skandinaviens ledande racingmästerskap. Säsongen 2023 är den 20:e upplagan på sex banor i Sverige, Norge och Frankrike. Pontus team kommer att ta hand om cirka 2 100 personer onsdag-lördag under tävlingshelgerna: Scandinavian Raceway i Anderstorp, 12-13 maj, Drivecenter Arena i Fällfors, 30 juni – 1 juli, Gelleråsen Arena i Karlskoga, 18-19 augusti samt Mantorp Park, 22-23 september.

Heléne Airijoki
Presskontakt
073 385 03 19
helene.airijoki@spoilconcept.se

Pontus Group grundades 1999 av Pontus Frithiof och består idag av 16 verksamheter. De helägda verksamheterna under Pontus in the Air på är belägna på Stockholm-Arlanda Terminal 5 samt den nya power dining-restaurangen La Tour och Le Bar i DN-huset. Sedan våren 2015 driver Pontus Group flertalet restauranger tillsammans med restauratören Thomas Dahlstedt och hans koncern Nordrest:  Mondo, Pontus! i Sälen och en lodgebar på SkiStar Lodge Hundfjället, Pic Poc på AC Marriott Hotel Stockholm och La Girafe på Kungsholmen, som får två systerkrogar på Arlanda och i Uppsala 2024.

Pontus Frithiof är kock, krögare och entreprenör. Han blev känd 1999 för Pontus in the Green House, som utsågs till Sveriges bästa restaurang. Han har under åren mottagit utmärkelser som årets krögare, årets affärskrog samt tilldelats Gastronomiska Akademins Guldmedalj. Pontus har gett ut två kokböcker. http://pontusfrithiof.com

Exit mobile version