Connect with us

Nyheter

Teknisk analys med Nils Brobacke

Published

on

Nyheter

ReFuels har gjort en IPO på Euronext Growth Oslo

Published

on

By

VD för ReFuels

ReFuels aktier började idag handlas på Euronext Growth i Norge efter en IPO. Företaget minskar koldioxidutsläppen från Europas lastbilsflotta genom att utveckla, äga och driva infrastruktur för gröna tankstationer. Företaget håller på att bygga ut ett nätverk av pålitliga och bekväma stationer som erbjuder förnybara biometanbränslen (biogas) till tunga lastbilar, och vätgas och el kommer att läggas till. I slutet av 2025 är målet att ha 30-40 stationer i hela Storbritannien, medan den långsiktiga ambitionen är att bli Europas ledande integrerade leverantör av alternativa bränslen för kommersiella flottor.

Idag blev grundare och vd Philip Fjeld intervjuad av Insight Direkt.

När det gäller biogas och börsen så finns bland annat Scandinavian Biogas i Sverige. Men det har varit flera år av trassel med den verksamheten. Marknaden är dock ständigt växande så det vore konstigt om inte många av förtagen blir vinnare med tiden.

Continue Reading

Nyheter

Teknisk analys på aktier i oljebolag

Published

on

By

Teknisk analys

Tobbe Rosén gör tekniska analyser på ett antal oljebolags aktier. Närmare bestämt Africa Oil, Enquest, IPC, Lundin Energy, Maha Energy och Shamaran.

Continue Reading

Nyheter

Teknisk analys på H&M-aktien inför årets första handelsdag

Published

on

By

Teknisk analys på H&M-aktien

En teknisk analys på H&M inför 2022 års första handelsdag. Ingemar Carlsson har tittat närmare på vad som kan hända med aktien. Aktien är inne i en uppgång och analysen visar att det bara är början.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2017 Zox News Theme. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.