#22-06 Observationsnotering av Nordic Tech Fund AB

| 2 maj, 2022 | 0 kommentarer

Nordic Tech Fund AB (”Bolaget”, ”NTF”), vars vinstandelsbevis är noterade på Nordic AIF, offentliggjorde den 29 april 2022 ett pressmeddelande där det framgår att Bolaget slutit avtal med Northern CapSek Ventures AB (”CapSek”) om att sälja aktierna i samtliga NTF:s portföljbolag genom betalning med aktier i CapSek. Förvärvet är villkorat av inlösen av vinstandelsbevisen i NTF.

Enligt gällande regelverk kan ett bolags aktier bli placerade under observation om bolaget är föremål för ett omvänt förvärv eller på annat sätt planerar, eller har genomgått, en så väsentlig förändring av verksamheten eller organisationen att Bolaget framstår som ett nytt företag.

Mot bakgrund av ovanstående har NGM beslutat att med omedelbar verkan placera vinstandelsbevisen i Bolaget under observation. Placeringen under observation gäller tills vidare.

Information om berört instrument:
Listningsnamn: NORDIC TECH FUND
Kortnamn: NORDIC TECH
ISIN-kod: SE0015960430
FISN-kod: NORDICTF/ZERO DEBT 20280705
CFI-kod: DBZUFR
Instrument-ID: 86A9
Marknad: NSME
Segment: NSSE

 

Med vänlig hälsning
Nordic Growth Market NGM AB

 

Frågor rörande detta meddelande kan ställas till [email protected] alternativt 08-566 390 55

Kategori: Marknadsnyheter

Om skribenten ()

Tanalys är en sajt för investerare som med teknisk analys vill förbättra sin trading. Tanalys erbjuder teknisk analys från flera ledande analytiker, samt nyheter och utbildningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.